Normális ha kúszik oldalra az autó ha hosszabb ideig el
engedem a kormányt?
Figyelt kérdés
Mindigis csinálta most más okokbol komplett futómű csere volt új bölcső toronycsapágy kormány össze kötő lengőkar lengéscsillapító aztán futómű állításon is volt de még mindig tapasztalom.
Szóval elengedem a kormányt olyan 5-10mp ig megy egyenesen aztán milliméterenként oldalra haladva eljutok vagy az út szélére vagy a felező vonalra ilyen 15-20 másodperc alatt.
Most a kocsi húz oldalra vagy ilyen az útnak a vonala? Nyíl egyenes utat sehol se találtam ahol ki lehetne próbálni
Nekem olyan volt a suzukim hogy ha elengedtem a kormányt 50 m-nél átment a baloldalra.
A szerviz se tudott mit kezdeni vele.
2023. aug. 16. 18:36
4/25 anonim válasza:
#3 Mert nem akartak. Olyan nincs, hogy a futómű jó, jól be van állítva, mégis oldalra megy.
2023. aug. 16. 18:42
5/25 anonim válasza:
Hogy merült fel, hogy normális lenne?
2023. aug. 16. 18:59
6/25 anonim válasza:
#4 De van, egyik oldalon valamennyire befog a fek, vagy torve volt es valami oknal fogva (motor adott tempoban, adott uton leadott nyomateka, ido kozben elment par tizedet az egyik torony vagy a bolcso, stb.) csavarodik a kaszni.
2023. aug. 16. 19:04
7/25 anonim válasza:
#6 Nyilvánvalóan normális körülményeket feltételezünk. Kirívó esetekre nem építhető szabály.
2023. aug. 16. 19:36
8/25 anonim válasza:
3. vagyok. Az enyém új korától nálam volt és törve se volt.
2023. aug. 16. 19:45
9/25 anonim válasza:
En ugy gondolom, hogy ha 10mpig elengeded a kormanyt es lassú ütemben elindul valamerre az nem lehet nagy baj. Minimalisan dőlhet az út, lehet kis szél, meg ha pontosan is lövöd be a kereknyomast, akkor is lesz valamennyi difi, vagy barmi.
En ezen nem panikolnék.
2023. aug. 16. 19:48
10/25 anonim válasza:
En sem panikolnek, nem egyenes uton 15 sec mulva elindul valamerre, az inkabb pont hogy jol beallitott futomure utal. Ha szarul van beallitva, elengeded a kormanyt 1-2 sec es mar megy is el, egyenes uton.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!