Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MTZ-nél miért forrósodik fel...

MTZ-nél miért forrósodik fel a hidraulikaolaj?többi lent.

Figyelt kérdés
2-3 éve vettem észre hogy egyre jobban melegszik a hidraulikaolaj,kb fél éve annyira melegítette hogy lehetetlen volt vele dolgozni,hidromotoros gépek nem pörögtek ki,alig volt szervó és nehezen emelt akkor még kicserélték a hidraulika szivattyút utána jobb lett,de még akkor is egy hosszabb nap végén nem annyira drasztikusan de ismét jelentkeztek a problémák,nehezen emelt,szervó hidromotorok nem pörögtek ki,mi lehet a baja?

2023. aug. 15. 17:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hiába jatszod itt a sértődöttet, mert nincs igazad! Említettem a hidraulikus akkut, elintézted azzal,hogy nemtudod van-e benne, pedig kaptál linket is,hogy hogy néz ki. Megnézted? Nem! Másik hozzászóló írta a szürőt. Megnézted? Nem! A fotelből gondolod,hogy megjavul? Kicsit se vagy együttmüködő, akkor miért várod el,hogy legyen türelmünk és segítsünk ?
2023. aug. 16. 14:48
 12/13 A kérdező kommentje:
hát én úgy gondolom már pedig igazam van,a linket amit elküldtél megnéztem,de nem 2 db alkatrész van rajta..egyáltalán hol keresem?nézhetem ha nem tudom hogy hol van nem?abban igazad van hogy a válaszban feltehetem volna ugyan azt a kérdsét mint a szűrőnél hogy hol van..nem vagyok együttműködő???ha végig olvastad volna a válaszokat akkor tudnád hogy még délelőtt kicseréltem,de ugye azt se írtátok meg hogy hol van,mert mikor megkérdeztem hogy hol van akkor annyit írtatok hogy nincs több kérdésem,akkor ki nem működik együtt kivel?vagy kinek van iagza?...de végül is magamtól megtaláltam és kicseréltem,és továbbra is melegszik,ja és nem vagyok együttműködő
2023. aug. 16. 16:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Majd holnap felhívom a szerelőmet és említem neki ezt az hidroakkumulátort amit küldtél,mert itt annyira együttműködő és kedves mindenki(tisztelet a kivételnek) hogy úgy se fogom kihúzni senkiből sem hogy hol találom meg
2023. aug. 16. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!