Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Budapesten mi a kényelmesebb...

Budapesten mi a kényelmesebb autó vagy tömegközlekedés?

Figyelt kérdés
Anyagiakat ne vegyünk figyelembe abba nyilván a tömegközlekedés nyer de mi a helyzet a kényelemel praktikumal idő és energia megtakarításal?
2023. aug. 14. 17:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Igazság szerint ez leginkább attól függ, hogy ahova mész ott mennyire egyszerű parkolni. Kit érdekel, ha kocsiban kell ülni +30 percet, az nyílván kényelmesebb, viszont ha nem tudsza közelbe megállni és még körözgetned kell valami borzalmasan forgalmasan helyen, akkor az szerinten eléggé frusztráló tud lenni.

Tehát belváros sem vészes autóval, ez teljesen azon múlik, hogy hova járkálsz sokat. Pl irodába járni ahol van parkoló az nem para:D

Másik lényeges dolog, hogy hol laksz. Külvárosból mindig jobb opció az autó, mert túl sok átszállás kell általában, meg szinte biztosan fogsz egy nagyon telített villamos/busz vonalon menni sokat, ami elég irritáló tud lenni. Viszont ha a belvárosban laksz, akkor teljesen felesleges autóval járnod, gyorsan és kényelmesen elmész (belvároson belül) bárhova, akár gyalog is, mert Bp-n nincsenek annyira nagy távok (belvároson belül).

2023. aug. 15. 21:10
 12/13 anonim ***** válasza:

A tesóm kedvenc mondása, hogy Pesten csak BMW-vel jó járni. Valószínűleg nem ő találta ki, de ez jutott az eszembe. Ő mai napig ott él, van jogsija, autója, de legtöbbször nem vezet, csak, ha nagyon messzire megy. Egyébként munkába is tömegközlekedéssel jár.

Én egyetemistaként laktam csak Pesten, nem volt szerencsém megtapasztalni, hogy milyen autóval közlekedni, de annyi elég volt, amennyit a buszról láttam. Borzalmasak a dugók szerintem. Parkolni se kényelmes. A tömegközlekedés ellenben nagyon jó, hihetetlen sűrűséggel jár minden és sok helyen még buszsáv is van, szóval nem kérdés, hogy mindennapokban tömegközlekedés, egyébként pedig autó.

2023. aug. 24. 23:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Szóval te sosem vezettél a fővárosban, csak buszról láttál autót a dugóban, és testvéred sem vezet napi szinten mert szintén tömegközlekedik. De borzasztó autózni, mindennapokban inkább a tömegközlekedés, mert az nagyon jó meg van buszsáv (ami egyébként a legtöbb helyen már kerékpársáv is).

Rendben, én elfogadom.

2023. aug. 25. 00:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!