Magyarországon hány fajta benzin van a kutakon? Honnan tudhatom, melyik kell az autóba. És én tankolhatok vagy jön a kutas tankolni? Ilyenkor mennyit kell neki adni?
Figyelt kérdés
Külföldön élek, autót fogok bérelni otthon. Nem dízelt és nem elektromosat. Még mindig elkérik a müszaki igazolványt, hogy kié az autó?2023. aug. 13. 23:52
11/12 anonim válasza:
Mikor vettem a 2T robogóm, nah akkor pont kellett vna egy kutas segítsége és pont egy fiatal hülye gyerek volt a kúton akinek fingja nem volt a keverési arányról... am én mindig magamnak tankolok...
12/12 anonim válasza:
Már az auchannál is megszűnt a 98. PRO 100 lett helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!