Milyen alkalmazást/oldalt használtok az autóval kapcsolatos kiadások kezelésére?
Eddig egy excel táblazatban vezettem, de jobb lenne valami más, ami pl. tud gtafikont mutatni, átlagfogyasztást kiszámolni, be tudom írni a szervizek, alkatrészek, gumecsere, stb. árát/idejét.
Előfizettem a Drivoo-ra, de nem az igazi.
Ti mit használtok?
Köszi a válaszokat!
Drivvo mindent megcsinál alapból, amit írtatok, a bugokat pedig javítani fogják, amiket írtam nekik. Így telefonról, közvetlen a tankolás után tudom beírni amit kell, és egyből kalkulál mindent. Vannak grafikonok, mindenféle kimutatások (egyébként elég kijózanító számadatokkal).
Tegnap fel is vittem minden eddigi költést kb fél óra alatt, nagyon szépen látszik, melyik hónapban mire és mennyit költöttem, hány km-t mentünk, melyik sofőr mekkora átlagfogyasztást hoz, az autó melyik részére költöttük a legtöbbet, stb.
Mindezt évi 600 Ft-ért. Na, ennyiért nem fogok kínlódni az excel-el :)
"kijózanító számadatokkal"
Ezeket én tudom bármiféle alkalmazás nélkül is :D
"nagyon szépen látszik, melyik hónapban mire és mennyit költöttem"
Ez egy sima excelben is látszik, de még az se kell hozzá.
"hány km-t mentünk"
Ez megint az a dolog ami különösebben nem érdekel, ha kell meg tudom nézni, amúgy meg ott van a kilométer óra, abból látom.
"melyik sofőr mekkora átlagfogyasztást hoz"
Ezzel továbbra is úgy vagyok, hogy a kocsi kiírja, max ha nagyon akarok akkor km óra és tankolás alapján egyszerűen ellenőrizhető. Eleve úgy vagyok, hogy amíg nem ugrik meg természetellenesen addig leszarom a fogyasztást. Nyilván tisztában vagyok vele, hogyan lehet spórolósan vezetni meg versenyző módjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!