Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen alkalmazást/oldalt...

Milyen alkalmazást/oldalt használtok az autóval kapcsolatos kiadások kezelésére?

Figyelt kérdés

Eddig egy excel táblazatban vezettem, de jobb lenne valami más, ami pl. tud gtafikont mutatni, átlagfogyasztást kiszámolni, be tudom írni a szervizek, alkatrészek, gumecsere, stb. árát/idejét.

Előfizettem a Drivoo-ra, de nem az igazi.

Ti mit használtok?

2023. aug. 13. 20:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Drivvo mindent megcsinál alapból, amit írtatok, a bugokat pedig javítani fogják, amiket írtam nekik. Így telefonról, közvetlen a tankolás után tudom beírni amit kell, és egyből kalkulál mindent. Vannak grafikonok, mindenféle kimutatások (egyébként elég kijózanító számadatokkal).

Tegnap fel is vittem minden eddigi költést kb fél óra alatt, nagyon szépen látszik, melyik hónapban mire és mennyit költöttem, hány km-t mentünk, melyik sofőr mekkora átlagfogyasztást hoz, az autó melyik részére költöttük a legtöbbet, stb.

Mindezt évi 600 Ft-ért. Na, ennyiért nem fogok kínlódni az excel-el :)

2023. aug. 14. 20:19
 12/20 anonim ***** válasza:

"kijózanító számadatokkal"

Ezeket én tudom bármiféle alkalmazás nélkül is :D

"nagyon szépen látszik, melyik hónapban mire és mennyit költöttem"

Ez egy sima excelben is látszik, de még az se kell hozzá.

"hány km-t mentünk"

Ez megint az a dolog ami különösebben nem érdekel, ha kell meg tudom nézni, amúgy meg ott van a kilométer óra, abból látom.

"melyik sofőr mekkora átlagfogyasztást hoz"

Ezzel továbbra is úgy vagyok, hogy a kocsi kiírja, max ha nagyon akarok akkor km óra és tankolás alapján egyszerűen ellenőrizhető. Eleve úgy vagyok, hogy amíg nem ugrik meg természetellenesen addig leszarom a fogyasztást. Nyilván tisztában vagyok vele, hogyan lehet spórolósan vezetni meg versenyző módjára.

2023. aug. 14. 21:19
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
#12 Csak az utolsóra mondom, hogy az autó azt írta, hogy én levittem a fogyasztást 7,2-ről 6,1-re. Két tankolás között nem csak én vezettem az autót, a valós fogyasztás 5,5. Nem kell elhinni, amit kiír az autó. :) Tankoláskor ki kell számolni.
2023. aug. 14. 21:22
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
#13 Csak mondom, hogy nekem koppra ott van a fogyasztás ahova az autó méri :)
2023. aug. 14. 21:34
 15/20 A kérdező kommentje:
#14: Nekem se a valósat mutatja az autó.
2023. aug. 14. 21:59
 16/20 anonim ***** válasza:
34%
#14: Nekem is decire egyezik.
2023. aug. 15. 07:15
 17/20 anonim ***** válasza:
65%
Azt csodálom, hogy a kilométer számlálót nem szidta senki, hogy csal mert nem is annyi van benne 🤔
2023. aug. 15. 09:30
 18/20 anonim ***** válasza:
71%
Sosem a kijelzőátlagot veszem alapul. Mindig hány litert tankoltam, mennyit mentem adatokból számolom. Ott nem lehet hiba. A kijelző nálam nem is konzekvensen téved. 5,8-as számolt fogyasztást hazudott már 5,5-nek és 3,9-nek is. Nem jöttem rá, hogy egyáltalán mi befolyásolja. A lényeg, hogy mindig kevesebbet mutat a ténylegesnél. Az kivétel nélkül így volt az összes saját és céges autóknál is.
2023. aug. 15. 16:08
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
#17 Nem szidni akartam a fogyasztásjelzést sem, csak megemlítettem, van egy rakás autó, amiben annyira nem hihető, max a tendencia, de nem a konkrét érték. De mondok jobbat, a motoromon ha régi és megnyúlt a lánc, akkor sokkal pontatlanabb az analóg sebességmérő is, mint csere után. :D
2023. aug. 15. 18:09
 20/20 A kérdező kommentje:
Na most reseteltem az autó fogyasztásmérőjét a 2-vel ezelőtti tankoláskor, most 7.7-et mutat, holott 7.4-et evett az autó. Szóval hazudik.
2023. aug. 27. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!