Miért félnek annyira az emberek a magas km-től?
a régi autók sem mentek el 1 millió km-t gond nélkül, ha a tulaj leszarta a karbantartást...szóval igen, költeni kell rá, a kopó alkatrészeket cserélni, ha elkoptak.
pont ezért vicc, amikor km-re vesznek emberek autót, dehát ugye hiába hangsúlyozzák, hogy állapotot veszünk, nem fogják fel.
használt autó az mindig zsákbamacska, mert állíthat bármit az előző tulaj, nem fogja tudni hitelt érdemlően bebizonyítani, aztán bele tudnak nyúlni egy 100ezret futott szarba is, ha 2x volt ezalatt olajcserén...
abban lehetsz biztos, ha 0 km-rel kihozod az autót szalonból.
"abban lehetsz biztos, ha 0 km-rel kihozod az autót szalonból."
És saját tapasztalatomból írom, hogy ott sem garantált, hogy olajcserén kívül semmi másra nem kell költeni. Nekem elég sok garanciális problémám volt. Két évesen, húszon-ezer km-rel már szét kellett bontani az autó motorját. Hála istennek még garanciából ment, különben milliós történet lett volna. Tavaly járt le a garanciám. Lekopogom, de most úgy néz ki, hogy rendben van. Amúgy én is azért rendeltem új autót, mert így pontosan tudom, hogy mi, mikor, mire lett cserélve és semmi nincs elsunnyogva.
Ebből is látszik, hogy a mai autók már közel sincsenek olyan minőségűek, mint a régiek.
És hol lesznek ezek 20 év múlva? Az 1.9 TDI még mindig megy, ezek már nem fognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!