Astra F magas co3 szint, mi lehet a probléma, merre kutakodjak hogy kijavítsam a problémámat?
Szén-trioxid? :D
Amúgy az új katival már jó lesz, nyugi.
Basszus igazad van, tényleg trioxid😂😂😂biztos javított a teló és nem vettem észre.
Hát remélem hogy Kati csere után már nem lesz bajom a kocsival, de azért tippek vagy ötletek ha van valakinek ne tartsa magába
Vidd más helyre vizsgáztatni.
Nekem most egy 1991-es évjáratú dízel f astrát kell vinni, még szervokormány sincs benne, nemhogy katalizátor.
3: nem az számít, hogy van-e kati vagy nincs...
nekem is kati nélküli euro 0 dízelem van.
A lényeg, hogy az akkori értékek alatt legyen a kibocsátás.
Kérdező: elvileg univerzális katival teljesen jó lesz már.
A fogyasztást minimálisan növeli a kati hiányia, viszont érezhetően sokkal jobban megy nélküle az autó.
Van egy rossz hírem... Katalizátor nélkül is teljesítik a normát a jó álllapotban lévő euro2 es benzin motorok
Szerintem ott valami gáz vana motorral
Lehet kicsit véres nár a torka:)
Érdemes lenne kompressziót mérnia hengerekben
Más úgy ami a motort befolyásolja nem volt cserélve.
6osnak válasz nem hiszem amúgy hogy katalizátor nelkül hozzná bármi is a helyes értéket hiszen akkor felesleges volna a rendszerbe. Ha jól tudom a szerepe a kipufgázban néhány összetevő semlegesítése,átalakítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!