Automata váltó cseréje manuálisra mivel jár?
Figyelt kérdés
Vegyünk például egy w124es mercit, ki szeretném cserélni az automata váltóját manuálisra. Milyen költségekkel, komplikációkkal fog ez járni? Gondolok itt arra hogy forgalmiba be legyen jegyezve.2023. aug. 10. 17:34
11/16 anonim válasza:
A W124 pont automatával jó. A 7esbe pedig bűn a kéziváltó.
12/16 anonim válasza:
#8: "Milyen költségekkel, komplikációkkal fog ez járni?" Ez alapján talán jogos volt a feltevés, hogy már megtörtént a ballépés. Egyébként meg, szerintem akinek ilyen autóra van igénye és ennyire specifikálja, annak van keret arra is, hogy megvegye a megfelelőt. Mobile-n, kb. 350 db-os a kínálat ebből manuális váltóval. Bőven találhatsz megfelelőt, ha akarsz és nem csak álmodozol
13/16 A kérdező kommentje:
Azért ez jópofa hogy kiragadod a konteksztusból a mondat azon részét amiből egyébként valóban arra lehetne következtetni hogy már megtörtént a deal, miközben figyelnem kívül hagyod hogy a mondatot azzal kezdem hogy: "vegyünk például" szóval értelem szerű hogyha nálam lenne az autó akkor nem példálóznék hanem nyers tények elé lennétek állítva. Amúgy is ha teszem azt lenne egy automata váltós a környéken, gyöngyörű állapotban és 100 ezerért kapnék bele egy bontott manuális váltót és 20 ezerért beleírnák a forgalmiba, kihangsúlyoznám a feltételes módot(!) akkor miért váltanék eurót és mennék ausztriáig egy manuális váltósért hogy aztán 3x ekkora összegért honosítsam?
2023. aug. 13. 09:04
14/16 anonim válasza:
#13: Hogy miért? Mert te is tudod, ha kicsit belegondolsz, hogy ilyen nem létezik...
15/16 A kérdező kommentje:
Könyörgöm, ezért tettem fel a kérdést:'D mert nem tudom rá a választ! Engedtessék már meg hogy valamit ne tudjak, egy oldalon ahova informálódni járnak az emberek:'D
2023. aug. 13. 12:38
16/16 anonim válasza:
Vegyél belőle manuálisat. Volt belőle sok, ebből még sztem abból adtak el többet, a pápaszemesnél fordult a trend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!