Egy profi motoros megtudna lépni a rendőrök elől?
Egy komolyabb sportmotorral egy tapasztalt motoros képes lenne lerázni az utána eredő rendőröket?
Ha autóval megkísérlik néhányan, akkor gondolom motorral is esett már meg az idők során ilyesmi.
Nyilván nem egy nagyobb városba vezető úton gondoltam, mert ott valószínűleg úgyis elkapnák az illetőt.
De vannak olyan rendszámtábla keretek amiket fel lehet hajtani, ha jól tudom, nem igaz?
Aki gondolom már menekülésre adná a fejét, az olyannal van felszerelve.
Van olyan természetesen. A kérdés, hogy miért akarják megállítani. Ha száguldozni akar, akkor már előtte felhajtja, így nagyobb eséllyel ússza meg, de még így ki tudják nyomozni járműtípus alapján - feltéve, ha nem lopott. Amennyiben egy az előtt indulnak utána, hogy felhajthatná, akkor lehet már előre feljegyzik a rendszámot, direkt az ilyen esetekre.
De ha csak arra vagy kíváncsi, hogy meg tud-e lépni, akkor meg, ha tényleg profi. Mondjuk utána mentegetőzhet azzal, hogy nem is ő vezette, de ez már más kérdés, hogy beválik-e.
Persze leszögezném, hogy nem ajánlom senkinek, hogy a rendőrök elől meneküljön, akármilyen profi. Lehet olcsóbban megússza, ha megáll.
Sajnos igen. Láttam már ilyet. Drukkoltam is neki, hogy kenődjön fel a szalagkorlátra.
Volt, hogy bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!