Miért tilos a napszemüveg használata forgalmi vszetésen?
2 éve amikor csináltam a motor jogosítványt akkor nem szóltak semmit. Most meg "Mi van Neo?" szem műtéted volt?! Mert ha nem akkor vedd le.
Szóval nem értem
""Mi van Neo?" szem műtéted volt?!" xD xD
A kettes jol irja, figyelik nagyon, hogy mikor merre nezel, nezed-e a tukroket, holttereket, atjaroknal keresed-e a gyalogost, szemaforokat.
Motornál nem szólt semmit a vizsgabiztos csak annyit mondott hogy 2 ujnyinál jobban ne legyen nyitva a plexi.
Szikrázó napsütésben vezettem számomra ilyenkor "alap" a napszemüveg az a vicc hogy hátul is az volt a vizsgabiztoson és az oktatómon is
#3 már nem.
Meglett a jogsi elsőre csak nem értem ezt a végig slegmázást. Előtte végig napszemüvegben vezettem, egyszer sem szólt rám az oktató.
Igen, valószínűleg ez az oka, amit írnak. Nálam autónál volt úgy, hogy a vizsgabiztos úgy ült be középre, hogy a középső tükörben semmit nem láttam, csak az ő nagy fejét. A mai eszemmel tudom, hogy szólnom kellett volna neki, hogy legyen szíves egy kicsit arrébb ülni, mert nem látok ki. De akkor, a vizsgahelyzetben megszeppent 17 éves kamaszként ezt nem tettem meg, inkább csak a két szélső tükörre hagyatkoztam. (Egyébként rendszeresen vezetek furgonokat, ahol eleve nincs középső tükör és semmi gondom nem volt még ebből.) Kaptam is gazdagon a hibapontokat, hogy állítólag nem használom a középső tükröt. Nem mondtam ki, csak mérgemben gondoltam, hogy b+, ha úgyse látok benne semmit, csak az ő fejét, akkor mi a lókukinak használjam?!
Szóval valószínű ezért nem hordhatsz te sem napszemüveget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!