Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tágas ferdehátú kocsit szélese...

Tágas ferdehátú kocsit szélesebb embernek?

Figyelt kérdés
120 kiló, normál 178cm magas vagyok és ferdehátú használt kocsit keresnék 7-10 éves korút, 2 - 3,5 millió körül. Golf 7-est próbáltam, aszittem beleszorulok, olyan szūknek tūnt, túl fel van építve mindkét elsõ üléstér. A régi G-Astrám sokkal tágabbnak tūnik széltében. Van valakinek tapasztalata a Toyota Aurisszal vagy más tkeleti kocsikkal? Kia, Honda, Toyota, Hyundai, Mitsubishi, stb? És a német kocsik között esetleg? Alsó-középkategoria. Köszi elöre is!

2023. aug. 7. 15:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
50%

7-es Golf a kategóriájában az egyik legtágasabb. Ha az nem volt jó, akkor a többi sem lesz.

Nem tudom hogy mi miatt vagy túlsúlyos (ha betegség akkor nem szóltam), de jobb lenne inkább kicsit lefogyni.

2023. aug. 7. 15:47
 2/18 anonim ***** válasza:
Ismertem egy nagydarab fickót. Olyan 190cm és 140kg. Renault espace-el járt. Bár tudom hogy nem ferdehátú csak mondom, hogy abba van hely.
2023. aug. 7. 16:02
 3/18 A kérdező kommentje:
1-es, a golfban talán nem is a hely kevés, hanem az ülés szar, kétoldalt túlságosan elõrenyúlik, az oldalamnál, olyan mintha be lennék szorulva. Mi a francért nyúlnak igy ki ezek az oldalao nyelvek a derekamnál? Ez borzalmas érzés, a kocsi tágasság-érzete ezzel az ostoba üléstipussal meg is szünik lenni...
2023. aug. 7. 16:47
 4/18 anonim ***** válasza:
Hát elvileg azért, hogy legyen oldal tartása.
2023. aug. 7. 16:54
 5/18 anonim ***** válasza:
33%

Normál testalkatnál nagyon jó ha az ülésnek van oldaltartása, kanyarokban nem a kormányba kell kapaszkodni hogy ne dőlj ki a székből. Nyilván nem azt fogják szem előtt tartani hogy a 10ből 1 durván túlsúlyos embernek legyen jó.

Nem az üléstípus ostoba, hanem nem kellene ennyire elhízni. Sajnálom, ez az igazság.

Nekem is 7es Golfom van és az ülések az egyik legjobb dolog benne. Több száz kilométer után is úgy szállok ki belőle, hogy semmim sem fáj.

2023. aug. 7. 16:57
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Toyota, Kia, Hyundai is mind "szűkös"

Nekem Kia van, én csak 85 kg vagyok, de széles alkatú, és sokszor beszalláskor letérdelem a középkonzolt, nem sok mozgaster van benne. Az Auris még szűkebb volt, mikor próbáltam

2023. aug. 7. 17:24
 7/18 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Superb-eket, tudom, hogy az már nagyobb meretkategória, de abban konkrétan feküdni lehet, kb egy árban van a Golffal
2023. aug. 7. 17:25
 8/18 A kérdező kommentje:
5-ös, a 120 kg azért messze van a durván tulsúlyostól, legalább annyira, mint amennyire a 85 van messze az europai 100 kg-os súlyátlagtól.
2023. aug. 7. 17:59
 9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, és az infokat egyébként. Ha van még több, megköszönöm.
2023. aug. 7. 18:01
 10/18 anonim ***** válasza:

Ilyen magasságnál a 120kg kb 2. fokú elhízásnak felel meg, szóval de, durván túlsúlyos vagy.

Ideális testtömeged kb 65-80kg között lenne.

Tényleg nem ba szogatni akarlak, de ezek tények.

2023. aug. 7. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!