Amiért nem látsz új BMW R1000-ren vagy mi volt multkor, meg amiért nincs overall több motoros, ugyanazért nem látsz új motort se.
2023. aug. 7. 04:36
2/16 anonim válasza:
Hát honnan tudjuk mi azt, hogy te miért nem látsz?
2023. aug. 7. 07:06
3/16 anonim válasza:
Most erre milyen választ vársz?! Mert pont akkor pont nem vagy ott, amikor újabb motorral gurulnak? Vagy mert olyan környéken mozogsz? Felénk vannak bőven újabbak. Konkrét ismerősöm is 2021-ben vett egy új Yamahát.
2023. aug. 7. 07:28
4/16 anonim válasza:
Vannak csak roszkor vagy rossz helyen.
A régebbi típusok pedig azért is ennyire elterjedtek mert végülis sokkal jobban megéri azt venni mint egy motort szalonból kihozni. Most már a jelenlegi 8-10 éves motorok is elég komolyszinten vannak és kb fele annyi mint egy új.
Én is tervezek majd motort cserélni de szintén használtra mert pl a legújabb kiadása annak a típusnak amit szeretnék már nem tetszik kinézetre az a plusz 2-4 lóerő meg nem érezhető.
2023. aug. 7. 09:09
5/16 anonim válasza:
biztos putriban laksz
2023. aug. 7. 09:26
6/16 anonim válasza:
Na vajon miért? 1részt g@ci drágák, másrészt ugyan úgy elb@szták a g@ci sok elektronikával mi a mai modern autókat. Az egyik ismerősöm nagy motoros volt. Volt neki africa twin, amiből azért vette meg az újabbat mert, nem látta értelmét. Azt mondta tempomat egy motoron???? Wtf... Nekem pedig egy egész szép állapotú 1988as aprilia tuaregem volt. 186centi vagyok. Kib@szott kényelmes volt és jól is ment a rotax blokkal. A fogyasztásról inkább ne beszéljünk. Minden meg volt benne ami a motorozáshoz kell. A legkevésbé sem vágytam újabbra. Sőt.
2023. aug. 7. 10:34
7/16 anonim válasza:
Meg egy motor nem úgy öregszik mint az autó.
Sőt, ha kis sár vagy valami van rajta már törölgetik le minden részét.
Nem állnak le sárosan hó lésen a garázsba hogy ott rohadjon.
20-30 éves motorokon nincs egy rozsda folt se.
2023. aug. 7. 13:31
8/16 anonim válasza:
A tempomat az egyik legjobb funkció, az enyémen például adaptív tempomat van, rengeteget használom. De hasonlóan zseniálos a gyorsváltó, a különböző gyújtástérképek, az elektronikusan állítható futómű, a beépített GPS is.
2023. aug. 7. 14:16
9/16 anonim válasza:
Ez kb olyan mint mint sípcsont meg fejvédőbe kickboxolni(kezdőként sem használtam ilyeneket) . A motorozásba pedig pont az jó, hogy te húzod neki gázt. (persze ésszel) pont ez lenne a lényege meg a szabadság érzés. Legalább is régen így volt....
2023. aug. 7. 14:54
10/16 anonim válasza:
Én személy szerint örülnék egy tempomatnak, mert mindkét kezemen izlületi gyulladásos a hüvelykújjam, és nem tudok túl sokáig erősen szorítani sem. Szerencsére a nagyobbik motoromon elég vékonyak a markolatok, motor járása is sima, így a legutóbbi Balatonkerülő körön se volt gond. De az 50-es motoromon, már 20km után fáj a kezem.
Nem tudom kérdező merre jársz, de én meg nagyon sok újabbat látok mint az én 2008-as motorom. Aki motoros az jobban figyeli a társait, amúgy meg a motorozás sem olcsó mutaság, mert azok ára is felment az autókkal együtt, így újat ezekből is kevesen engedhetnek meg maguknak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!