Hogy tud egy lengőkar így kirohadni?
Menet közben ki fordult a kerekem ketté tört a lengőkar egy kátyuba érkezéskor úgy ki ette a roszda .
A lengőkarok nem vastag anyagból vannak? 20 éves a kocsi ez gyári lengőkar lehetett ha annyira kirohadt hogy ketté tört? Ezek után ti mernétek még ezzel a kocsival foglalkozni?
Ez úgy hogy nagyon trehány a gazdája meg aki javítja az is.
Mert ezt lehetett látni már régen ha alá nézett az ember.
Mi ez, ford focus?
Annál van ilyen, kívülről nem látsz semmit, aztán egyszer csak reccs.
#3-as gyökér még életében nem látott ilyet, de ugatni tud.
Veszel bele új lengőkarokat, aztán jó lesz.
Valószínű egyidős a verdával, és csak a talpasokat cserélték.
Focus kombi
Egyszer egy szerelő alá nézet aztmondta vastag anyagból van nem kell az ilyen rozsda foltokal foglalkozni..
Fél éve van meg nekem ez a kocsi se a szerelő se a gumis nem vette észre de nem is nagyon látszott kívülről semmi.
Tehát ez valószínűleg még a gyári lengőkar és ha kicserélem akkor a következő 20 évben nem kell felnem hogy eltörik?
OK, végülis mindegy, megtörtént. 18 éves Opelem van, gyári a lengőkar (6 éves kora óta van nálam). Rozsdapöttyöt is nagyítóval kell keresni. Igaz végig vigyáztam rá, garázsban tartottam, sózáskor vagy ki se vittem, vagy ha nagyon muszáj volt, akkor utána alapos alvázmosás! Sokat számít az előélet. Használt, idősebb, sokadik tulajos autónál főleg.
Gyárit szerintem nem akarsz majd bele helyette. Mert ha meglátod az árárt, dobsz egy hátast. A jó minőségű utángyártott se fog szerintem 20 évet bírni. 5-6 évig valószínű nem lesz vele gond. Ha vigyázol rá, akkor talán tovább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!