Elég az A2? Kell az-az A jogosítvány?
Bőven elég, mindennapi használatra már az A1-esek sem kevesek.
Az élménymotorozás más tészta, ott az egyéni igények döntenek.
Mint előttem írták, ez felhasználásfüggő, meg az se mindegy, hogy mennyire tudsz hideg fejjel közlekedni, mert azért egy nagy A-s gép tud menni, és a tömege is nagy, és amit a tanfolyamon tanulsz az egyenlő a semmivel, szóval azért meg kell állni, hogy eleinte nem húzd ész nélkül neki, mert lehet az első kanyart nem tudod bevenni.Pont ezért találták ki a lépcsőzetes jogsit.
Én egyből a korlátlant csináltam, úgy, hogy előtte csak 50-essel mentem, és most egy 650-es Suzuki V-Strom tulaja vagyok, nem egy csúcserőgép, 67 lovas, de tud menni, nekem meg elég. Állítólag 2 személlyel, csomagokkal már van aki lecseréli az ezresre. De nem is ez a lényeg, hanem hogy eddig cirka 3 ezer kilométert tettem a gépbe mióta megvan a jogsim, és igazából most kezdem élvezni a motorozást, de dönteni, autók között elmenni még most se nagyon merek. Viszont úgy gondolom, hogy túrázgatásra meg azért kell az 500+ köbcentis gép, amit nem kell szétforgatni, és van nyomaték. A Suzukim meg lentről húz mint a vízhordólány :D
Ha még kevés az évek száma az A-hoz, akkor teljesen nyugoftan intezd az A2-t.
Ha varosban is akarsz menni sokat, akkor lehet eleg lesz egesz eletedre ez a kategória, mivel ahogy irtak előttem is, a nagyobb gepek ugye nehezebbek, többet esznek és egy dugóban araszolni azert mert nem tudsz a sorok között elmenni nem túl jó.
Hosszú az élet meg remelhetöleg, ha olyan túrazós csapatba kerülsz, hogy sovány az A2-es motor, majd lesz nagyobb no para!
" bőven elég az A2. 90 km/h-nál gyorsabban úgysem mehetsz."
Mivan??? Milyen eldugott faluban élsz, hogy nem hallottál még pl autópályáról, de pl a 8-as főút is 110-es
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!