Simson staron lesz teljesítmény növekedés ha tuning kipufogót rakok?
Figyelt kérdés
Tehát a kérdessem az lenne hogy egy teljesen gyári Simson stara vettem egy belső rezonátoros kipufogót lesz teljesítmény növekedés? van sport levegő szűrőm is, ha van teljesítmény növekedés akkor mennyi ?2023. aug. 4. 20:54
1/3 anonim válasza:
Érezhetően akaratosabb lesz a gép. Pontosan nem tudom mennyivel lesz erősebb, de az biztos, hogy nekem az S51 egyenesben 60 helyett 70 et tud, mióta szujórezót kapott. Valami hasonlót tudok neked is elképzelni a belsőrezóssal.
2/3 anonim válasza:
Ha beállítod hozzá a karbit akkor lesz
3/3 anonim válasza:
volt néhány Starom, arra jöttem rá, hogy azokat gyárilag tökéletesre állították be...
Ma már nem próbálkoznék tuninggal.
Nem lesz teljesítménynövekedés, mert a gyár is megcsinálhatta volna, de nem tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!