01.02 szám módosítása a jogosítvány hátulján?
Figyelt kérdés
Most vettem észre, hogy 01.02 kód van beleírva a jogsimba, ami azt jelenti csak kontaktlencsébe vezethetek.
01.06-ra szeretném módosítani, hogy szemüvegbe se legyenek gondok.
Hogy tudom módosítani? El kell mennem a kormányablakba?
2023. aug. 4. 20:21
1/3 anonim válasza:
Ezt nem te, hanem az orvos dönti el. Vélhetően az orvos az alkalmasságidra így írta rá.
2/3 anonim válasza:
Szerintem új alkalmassági fog hozzá kelleni, utána tudsz vele a kormányablakba menni.
3/3 anonim válasza:
Ezt alkalmasságikor a doki dönti el, amennyiben tényleg most 01.02 van és nem 102. Ugyanis nekem mindig ráírja a dokim, hogy csak szemüveggel vezerhetek, és eddig azthittem a 102-es kód az, pedig ezt csak a 2-es alkalmassági jelölése, mert megvan a C is. Szóval nekem 30 éve nem írják be a szemüveget a jogsimba, hiába írja rá a doki az alkalmasságira 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!