Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet az értelme annak,...

Mi lehet az értelme annak, hogy pályakezdő autószerelőként semmit sem segítenek?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömnél most kezdtem el dolgozni, konkrétan most estem ki az iskolapadból, azért mentem hozzá mert tudom, hogy egy kiváló szakember és olyan szeretnék lenni mint ő..

3 hete vagyok ott és gyakorlatilag bele vagyok dobva a mélyvízbe és úgy tekintenek rám mintha egy rendes dolgozó lennék... és ha kérdésem van abba is nagyon nehezen segítenek.. pl.: egy motort kellett zsiráffal átraknom és életemben nem láttam még közelről sem motoremelőt és annyit mondtak hogy ott az emelő csináljam és utana ram hagyták... most meg szedjem szét a motort.. és még rengeteg ilyen példát tudnék sorolni..

Egyszerűen nem értem, hogy miért így csinálják, hogy fogom így megtanulni a szakmát, hogy lesz belőlem valaki...

Nagyon akarom és mindent megteszek és megfogok tenni érte hogy sikerüljön, viszont abból állnak a hétköznapjaim hogy felkelek bemegyek haza jovok alszok és kezdodik előrol, nem jut semmi másra idő magamra se, van egy kutyam, neha meg az alap dolgokra se pl kakilas furdes borotvalkozas eves, 3 kilot fogytam mert nem mindig tudok enni mert ossze van szukulve a gyomrom.. es ezek a dolgok kicsit aggasztóak

Nagyon sokszor azt mondják, hogy jöjjek rá magamtól, de most ha egy gumitömitésre pl nem tudom mit kenjek mert meg sose láttam ilyet eletembe nem tudok rájonni... vagy en nem tudom..

Es az ilyen dilemmak miatt megy a totojázás jóval lassabban haladok az meg nem jó

Es megkerdeztem.. azt mondta ugyes vagyok viszont lassu de latja bennem a tuzet es elvileg jol fejlodok de en meg nem latok semmit nem ertek semmit stb...

Es oke, hogy elvegeztem a sulit, meg egy évet dolgoztam markaszervizbe, de minthogy ha semmit se ért volna és ujra a nullán kezdeném

Miert jo ez igy?

2023. júl. 31. 21:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi köze hozzá, hogy autószerelő-e vagy programozó. Sz/r főnök
2023. aug. 1. 09:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"egy évet dolgoztam markaszervizbe, de minthogy ha semmit se ért volna és ujra a nullán kezdeném"

Ez a probléma. Nem biztos, hogy testhezálló szakmát választottál. Ha te nekiállsz azon filózni hogy mit kenj egy tömítésre (tényleg semmi a legtöbb esetben), mert még sosem láttad az adott tömítést, és meg kell mutatni hogy működik a motoremelő, akkor az autószerelő lehet hogy nem a te szakmád.

2023. aug. 1. 09:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Üdv a munka világában.
2023. aug. 1. 10:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy bármilyen szakmában, a legjobb és leghatékonyabb módszer a mélyvízbe dobás. Ezzel megtanulsz gondolkodni, átlátni szitukat, nem pedig droid leszel, hogy ezt ide kend, azt oda, stb. Örülj, hogy így bíznak benned, másokat odatesznek takarítani, vagy kereket levenni és vissza, aztán ennyi.
2023. aug. 1. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!