Miért szokták levenni az Audikról a márkajelzést?
Már nagyon sok Audit láttam, aminek a hátulján nem volt fent a krómozott márkajelzés és a típusjelzés sem. Sokszor látszik is, hogy a helye halványan megmaradt.
Meg VW Passatoknál gyakori még, hogy az elején nincs meg a márkajelzés.
Más autónál még nem figyeltem meg ezt.
Azért azt elég bonyolult leszedni. Nem hiszem, hogy valaki ott éjszaka a parkolóban ezzel szórakozni.
Meg olyan autóknál is láttam, amiket udvarban/garázsban tartottak
Régiekről simán lejön idővel esetleg. Javításnál, fényezésnél nem foglalkoznak vele, nem rakják vissza.
Tuning körökben meg divat, hogy letisztítjuk a karosszériát, jelek, feliratok és hasonlók el vannak távolítva.
Nekem pl. a lemezeket is ki kellett hegeszteni, hogy ne maradjon nyoma, de megérte. Legalábbis nekem
Amit a #11-es ír nem hülyeség, BMW-nél biztosan tudom, hogy kérheted típusmegjelölés nélkül már a szalonból az autót.
Mármint nem a BMW logó nélkül, hanem, hogy 316-318-320-330 stb...
Mondjuk gyanítom ezt inkább a beugrómodelleknél kérik, mert azért aki vesz egy 330-ast az nem hiszem, hogy titkolni akarja, ha csak nem sleeperkedésből.
Elképzelhető, hogy Audinál is van ilyen, de ha látod még a felirat nyomait, az biztos nem gyári megoldás, csak leszedték, vagy lelopták.
Láttam amúgy nem egy ilyen suttyó hirdetést vaterán, hogy minden logó is volt neki eladó...
"a tolvajok akik célzottan keresnek mondjuk pontos modeleket nehezebb dolguk van."
Ekkora idióták a tolvajok, hogy ha nincs ráírva az autóra a típus, akkor nem tudják, hogy ez éppen az-e amit keresnek?! :OOOO Ez elég meglepő. Ha nincs ráírva, hogy Suzuki Swift, akkor azt hiszik, hogy az egy Ferrari? :D
Amúgy régebbi Opeleknél is láttam már, hogy divat leszedni hátul a márkajelzést. Az értelmét én sem tudom...
Amikor rendeltem az autómat, nálam is volt ilyen opció. Azt hiszem lehetett csak a motorjelzést, vagy típusjelzéssel együtt is töröltetni. Gyárilag a márkajelzés levételét (eléggé bele van integrálva a csomagtérajtó nyitóba) azt hiszem nem lehetett kérni.
Engem mondjuk nem zavart egyik se.
Mert e-bay, aliexpressről megrendelik a legolcsóbb rs kinézetű hűtőrácsot amin nincs kijelölt hely az emblémának
Ezért szokták kábelkötegelővel odafogatni a rendszámot is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!