Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért szokták levenni az...

Miért szokták levenni az Audikról a márkajelzést?

Figyelt kérdés

Már nagyon sok Audit láttam, aminek a hátulján nem volt fent a krómozott márkajelzés és a típusjelzés sem. Sokszor látszik is, hogy a helye halványan megmaradt.

Meg VW Passatoknál gyakori még, hogy az elején nincs meg a márkajelzés.

Más autónál még nem figyeltem meg ezt.

2023. júl. 31. 21:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%
Új modelleknél amúgy lehet direkt modelljelzés nélkül kérni, ezt azért szokták legtöbben, hogy így egyrészt a tolvajok akik célzottan keresnek mondjuk pontos modeleket nehezebb dolguk van.
2023. aug. 1. 00:43
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Kinek kellene egy Audi embléma?
2023. aug. 1. 01:04
 13/20 A kérdező kommentje:

Azért azt elég bonyolult leszedni. Nem hiszem, hogy valaki ott éjszaka a parkolóban ezzel szórakozni.

Meg olyan autóknál is láttam, amiket udvarban/garázsban tartottak

2023. aug. 1. 01:47
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Valószínűleg csak ragasztva vannak vagy sima patentok fogják a műanyagba, nem csavarozzák már ezeket mint a régi autókon.
2023. aug. 1. 01:49
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#13 Nem olyan bonyorult, mert csak ragasztva van. Fognak egy darab fogselymet, és azzal "lefűrészelik"
2023. aug. 1. 04:44
 16/20 anonim ***** válasza:
9%
BMW-t raknak majd rá.
2023. aug. 1. 07:18
 17/20 anonim ***** válasza:

Régiekről simán lejön idővel esetleg. Javításnál, fényezésnél nem foglalkoznak vele, nem rakják vissza.

Tuning körökben meg divat, hogy letisztítjuk a karosszériát, jelek, feliratok és hasonlók el vannak távolítva.

Nekem pl. a lemezeket is ki kellett hegeszteni, hogy ne maradjon nyoma, de megérte. Legalábbis nekem

2023. aug. 1. 09:19
 18/20 Koaxk Ábel ***** válasza:

Amit a #11-es ír nem hülyeség, BMW-nél biztosan tudom, hogy kérheted típusmegjelölés nélkül már a szalonból az autót.

Mármint nem a BMW logó nélkül, hanem, hogy 316-318-320-330 stb...

Mondjuk gyanítom ezt inkább a beugrómodelleknél kérik, mert azért aki vesz egy 330-ast az nem hiszem, hogy titkolni akarja, ha csak nem sleeperkedésből.

Elképzelhető, hogy Audinál is van ilyen, de ha látod még a felirat nyomait, az biztos nem gyári megoldás, csak leszedték, vagy lelopták.

Láttam amúgy nem egy ilyen suttyó hirdetést vaterán, hogy minden logó is volt neki eladó...

2023. aug. 1. 16:46
 19/20 anonim ***** válasza:

"a tolvajok akik célzottan keresnek mondjuk pontos modeleket nehezebb dolguk van."

Ekkora idióták a tolvajok, hogy ha nincs ráírva az autóra a típus, akkor nem tudják, hogy ez éppen az-e amit keresnek?! :OOOO Ez elég meglepő. Ha nincs ráírva, hogy Suzuki Swift, akkor azt hiszik, hogy az egy Ferrari? :D

Amúgy régebbi Opeleknél is láttam már, hogy divat leszedni hátul a márkajelzést. Az értelmét én sem tudom...

Amikor rendeltem az autómat, nálam is volt ilyen opció. Azt hiszem lehetett csak a motorjelzést, vagy típusjelzéssel együtt is töröltetni. Gyárilag a márkajelzés levételét (eléggé bele van integrálva a csomagtérajtó nyitóba) azt hiszem nem lehetett kérni.

Engem mondjuk nem zavart egyik se.

2023. aug. 1. 16:51
 20/20 anonim ***** válasza:
72%

Mert e-bay, aliexpressről megrendelik a legolcsóbb rs kinézetű hűtőrácsot amin nincs kijelölt hely az emblémának

Ezért szokták kábelkötegelővel odafogatni a rendszámot is

2023. aug. 8. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!