Golf 4, 1.4 motorral, ami 1000kmen megeszik 2-3 liter olajat elmernetek indulni 1500kmert?
Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 09:28
2/11 anonim válasza:
Nem.
Beolajoz valami érzékelőt, aztán úgy áll meg, mint egy horgonyt vetett hajó.
Előbb indulnék egy gazsitól vett f astrával 100 ezerért.
3/11 anonim válasza:
Biztos nem indulnék el, ott valami nagyon nincs rendben. Kérdés, hogy hogyan sikerült eddig eljutni, mert ez azért nem egyik napról a másikra szokott kialakulni.
4/11 A kérdező kommentje:
Jo kicsit atlagoltam, mert elmult honapban mentem vele 4500kmert, beleraktam 7 liter olajat, most esszuk a masodik 4literes kannat.
2023. júl. 31. 12:29
6/11 anonim válasza:
Az nagyon durván sok, ennyinél már lassan kötelező a motorfelújítás vagy eladás. Műszakin fixen nem megy át.
7/11 anonim válasza:
Én tudok egy megoldást. Dobd ki az 1.4 benzint és vegyél legalább 1.6ot vagy egy 1.9tdi-t és meg is oldódik ez a baj :)
8/11 anonim válasza:
#7 jaj persze mert az 1.6 meg az 1.9 smoke&charm tdi nem zabálja az olajat XDDD Istenem
9/11 anonim válasza:
Igaz, 1.6-tal még nem volt dolgom, de több 1.9 is volt a családban (~68 lovas szívó, 90 lovas turbós és a 101 lovas turbós is) de érdekes módon sosem volt ilyen mértékű olajfogyasztás, és mindig kibírta a két olajcsere közti időszakot rátöltés nélkül :D szerintem te a szétchippelt iveco turbós kotlákra gondolsz, azoknál meg nem kell csodálkozni az olajfogyasztáson XD
De nyugodtan kérdezz meg valakit akinek volt 1.4 benzin meg 1.9 dízel, hogy melyik közülük a jobb :D
10/11 anonim válasza:
#9 akkor nem értetted amit mondtam. Valószínűleg ti normálisan karbantartottátok a motort, úgy meg persze hogy nem volt olajfogyasztás. A kérdezőhöz hasonló embereknél egy idő után mindegyik motor tönkre fog menni, mert látszik hogy csak használni akarja, karbantartani nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!