Tényleg csak 1 liter lehetett bent és nem jól jelzi ki az autó vagy hivatalosan hiába 50L a tankja mégsem annyi?
Figyelt kérdés
50L az autóm tankja. Általában negyedénél van a mutató mikor tankolni szoktam (akkor megy bele 40L). Most nem úgy alakultak a napjaim, hogy ez kivitelezhető legyen. Még nem világított a lámpa és a pirosba sem ért bele a mutató mikor el jutottam tankolni. 49L ment bele, hogy teli legyen.
Tényleg csak 1 liter lehetett bent és nem jól jelzi ki az autó vagy hivatalosan hiába 50L a tankja mégsem annyi?
2023. máj. 21. 18:56
A kérdező szavazást indított:
Rosszul jelzi ki
Nagyobb a tank
3 szavazat
1/3 nemaRendőrség válasza:
52 is belemenne szerintem
2/3 anonim válasza:
A tankok mindig nagyobbak, mint a hivatalos méretük.
3/3 anonim válasza:
Több megy bele. Pl. nem csak a tank töltődik fel, de a tankolónyílás és a tank közötti cső is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!