H. Máté kérdése:
Koxi-car kft megbízható?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ez a Koxi-Car kft. Motorkerékpár kereskedő Ajkán megbízható-e?
2023. júl. 31. 07:48
1/2 anonim válasza:
Mit értesz az alatt hogy megbízható?
Nincs olyan hogy ha x helyről veszed akkor tuti jó lesz a motor, ha meg y helyről akkor meg tuti rossz.
Át kell nézni/nézetni alaposan és az alapján dönteni, nem pedig hogy hol árulják.
2/2 anonim válasza:
Vettem Tőle Generic triggert, Drága volt és rossz is,Sajnos az után jöttek elő a hibák hogy el kezdtük szét bontani, idomok belülről össze tákolva valami ragasztóval, kívülről agyon matricázva. Ha veszel is tőle nagyon nézd át.Nála pöccre indult, ajàndéknak vettem karácsonyra kb 2-3hetet állt alig bírtuk be indítani, ment vele a gyerek pár kört letiltott a motor kiderült nincs benne hűtővíz,le eresztettük a vàltó olajat valami szürke cucc jött ki nem tudom mi lehetett,hónapok óta áll motor mert sajnos nincs időm foglalkozni vele.rajt van az osztrák műszaki matrica kb vette az ember 500euroért eladta dupláér. Hülye voltam hogy nem Ausztriából vettem hiszen itt èlek.kicsit elkalandoztam a lényeg hogy nèzd át nagyon alaposan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!