8 általános nélkül le tudom rakni valamilyen úton módon rakni a jogosítványt?
Elkövettem egy nagy hibát fiatalabb koromba..De nem szeretnék bele menni a részletekbe
Aki megérti meg aki nem az nem!
Jogosítványt szeretnék le rakni de csak 7 osztályom van
Írni, olvasni, értelmezni kivalloan tudok! Valamilyen úton módon meg tudom szerezni a jogosítványt?
Nem tudod megkerülni, mert a kreszvizsgára vinni kell a bizonyítványt.
Max AM, azaz segédmotort tudod megcsinálni, de nagyobb kategóriát nem.
" Aki megérti meg aki nem az nem! "
Úgy látszik hogy ezt csak te nem érted meg.
Nem tudod. 8 osztály a minimum elvárt.
Sajnos hogy azt kell mondjam.
Szerintem csináld meg a 8. osztályt, oké sok idő, de valamit valamiért. Egyrészt nagyon sok munkahelyen minimum 8 általános kell tehát dolgozni sem fogsz nagyon tudni akármi is van. Megértem hogy anno nem sikerült befejezni a sulit de be lehet azt utólag is fejezni. Meg azért jobb minél fiatalabb korban túl lenni rajta. Jogsira meg ráérsz utána is, tudom sok idő, meg nagyon kell, de a 8 általános feltétel hozzá, ez van!
Meg szerintem tuti van valami gyorsított módja is annak hogy eltudd végezni a 8. osztályt. Kell egy vizsgára jelentkezni, pár órát veszel ahol elmagyarázzák mire készülj a vizsgákra és ennyi. Nem egy nagy nehézség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!