Mekkora fogyasztás számít soknak?
Figyelt kérdés
Pénzügyi szempontból tehát ne azt nézük hogy mekkora a motor benne.
Számotokra mi az elfogadható fogyasztás?
2023. júl. 30. 18:40
1/6 anonim válasza:
Nekem egy 1.6-os dízellel pályán a 160 km/h 7 literrel belefér.
2/6 anonim válasza:
Relatív, nekem a 10 még belefér, valaki meg ennyire már papot hív a kocsihoz.
3/6 anonim válasza:
Ha mindegy hogy mekkora a motor, amihez viszonyítani lehetne, akkor ne is l/100 km-ben nézzük! Ha csak pénzügyi szempontból nézzük, akkor inkább az a kérdés, hogy kinek hány liter tankolása fér bele havonta saját zsebből őszinte mosollyal.
Én havonta kb 120 litert tankolok. Erre még azt mondom, hogy oké. 150-200 liternél már annyira nem lennék boldog, a mai közel 600 Ft-os literár mellett.
5/6 anonim válasza:
Nekem 10-et eszik és nem sokallom. Persze emellé menetteljesítményt is kapok szóval így nem zavar.
Ha egy szar lassú autó lenne és úgy nyelné be a 10et azt sokallanám
6/6 anonim válasza:
Ez az x literes fogyasztás, valami szegény dolog, amit napelemről töltött elektromos autósként nem értek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!