Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 10 millióból egy új Skoda...

10 millióból egy új Skoda vagy inkább egy használt BMW 7 millióból ami élményt is ad?

Figyelt kérdés

Maradék 3 félretéve esetleges nagyobb szervizekre.

Nem hagy nyugodni a tudat, hogy lehetne egy olyan autóm ami élményt és megjelenést is ad, de ezzel szemben a Skoda meg új lenne és jó darabig problémamentes, de nem nyújtana olyan élményt..

Ti mit választanátok?

2023. júl. 29. 17:52
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Az nem 10 millió..

Bár én nem olyan régiben gondolkozom, de egy jól felszerelt 20 éves hetes BMW valószínűleg felülmúlja az új Octavia-t..

2023. júl. 29. 19:03
 12/27 anonim ***** válasza:
50%

de rá is fogod költeni egy skoda árát

amugy én is imádok vezetni ezért van egy egyzerűbb opel corsám

meg egy régebbi kis 2 személyes sportkocsim

2023. júl. 29. 19:12
 13/27 anonim ***** válasza:
amugy 2 es voltam
2023. júl. 29. 19:13
 14/27 A kérdező kommentje:
Beszéltem 3 ismerősömmel is akik BMW-t hajtanak és ez a "ráköltöd a Skoda árát" duma azért nagyon nem állja meg a helyét. Drágább fenntartani valóban mint egy Skodát vagy átlag japán autót, de nem is ugyanazt nyújtja. De azért nem az van, hogy a Skoda meg a japán ingyen fut ez meg milliókba kerül, azért nem akkora a kontraszt.
2023. júl. 29. 19:16
 15/27 anonim ***** válasza:
melyik tipust néztet ?
2023. júl. 29. 19:26
 16/27 anonim ***** válasza:
47%

Manapság egy 10 milliós Skodri sem az a full-full felszerletségi kategória, még ha csak valami Fabiáról is van szó. Egy Octavia alapmotorral, alapfelszereltséggel 10 fölöttről indul. Középút talán egy Scala lehet, közel 8 milliós alapárával. Egy kicsit erősebb motor, a legszükségesebb eztrák beleférhetnek. De nem egy kifejezetten izgalmas autó. Ellenben évekig garanciális, kiszámíthatóak a költségei, szép új. A BMW-n bármi beüthet, használati nyomok már lehetnek rajta. Ezeket beárazza a piac, nem véletlenül ennyi az áruk.

Az üzemanyagárak sem lefelé fognak menni a jövőben. A BMW feltételezem nehezebb, meg nagyobb motoros. Biztosítása valószínű a BMW-nek lenne több, adónál az újabb autókat büntetik. Garancia után is fenntartani, szervizelni valószínű olcsóbb lesz a Skodrit. Nem tudnám egyértelműen rávágni, de mindent egybe vetve és racionálisan gondolkozva, inkább a Skodrit venném.

2023. júl. 29. 19:31
 17/27 anonim ***** válasza:
Jaj ez a Skodri honnan jött? Borzalmas
2023. júl. 29. 19:38
 18/27 A kérdező kommentje:

3 millió félre lenne téve szervízre amit arra szánok, mivel 10 milliós keretet szabtam az autóvásárlásra.

Nyilván ha ennél is többet kérne pár éven belül azt is ki tudnám gazdálkodni.

2023. júl. 29. 19:45
 19/27 anonim ***** válasza:

Olvastam, elsőre is.

De azt a +3 millát, összességében 10 milliót egy használt, évekkel idősebb autóra rálocsolni, aminék ki tudja ki vagy kik és hogyan használták előttem, mi lesz a következő tétel, miközben ennyiből újat is vehettem volna, engem nagyon bosszantana. Én legalábbis így lennék ezzel.

2023. júl. 29. 20:01
 20/27 A kérdező kommentje:
Ezt a részét is értem, de engem meg úgy érzem az bosszantana, hogy meg volt a lehetőségem egy jobb autóban is ülni és megyek a Skodában amiből van még 100 másik amiben ül a területi képviselő és nem érzem jól magam benne.
2023. júl. 29. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!