Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 10 millióból egy új Skoda...

10 millióból egy új Skoda vagy inkább egy használt BMW 7 millióból ami élményt is ad?

Figyelt kérdés

Maradék 3 félretéve esetleges nagyobb szervizekre.

Nem hagy nyugodni a tudat, hogy lehetne egy olyan autóm ami élményt és megjelenést is ad, de ezzel szemben a Skoda meg új lenne és jó darabig problémamentes, de nem nyújtana olyan élményt..

Ti mit választanátok?

2023. júl. 29. 17:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
65%
BMW
2023. júl. 29. 18:02
 2/27 anonim ***** válasza:
48%

Skoda nekem apumnak volt már 4 octaviaja soha egyikkel semmi baj nem volt

És jó sokat is voltak hasznalva

Szerintem ha most veszel egy újat hat évig simán ellehetsz vele

Nem biztos hogy egy használt BMW jobb megjelenést ad

2023. júl. 29. 18:13
 3/27 A kérdező kommentje:

Vezettem már több Skoda Octaviat cégesként, sajnos se élményt se megjelenést nem ad, tipikus céges autó..

BMW-t viszont párszor mikor vezettem (kipróbáltam kollégájét, kölcsönöztem külföldön) akkor teljesen mást nyújtott, élvezetes volt vezetni pedig nem valami M8-ról van szó csak simán egy kicsit erősebb 250 lóerő körüliről..

Nem is csak a megjelenés, hanem maga az élmény, bár biztosan több megjelenést ad egy BMW (ha nem valami lepusztult nagyon régi példány) mint egy Skoda amit mindenki céges autónak néz..

Tudom, hogy problémamentesebb lenne a Skoda, ez az egy ami miatt még gondolkodom a dolgon.

2023. júl. 29. 18:18
 4/27 anonim ***** válasza:
0%
Inkább egy Volkswagen eos.
2023. júl. 29. 18:24
 5/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez honnan jött, se egy új Skodával se egy BMW-vel nincs egy szinten. Sose vennék olyat.
2023. júl. 29. 18:30
 6/27 anonim ***** válasza:
0%
De a skoda is volkswagen 🤦‍♂️
2023. júl. 29. 18:42
 7/27 anonim ***** válasza:
32%
Vegyél RS Octaviat
2023. júl. 29. 18:57
 8/27 anonim ***** válasza:
38%
Tapasztalat alapján egy 20 éves prémiumban is jobb ülni, mint egy vadi új Skodában.
2023. júl. 29. 18:58
 9/27 A kérdező kommentje:
Csak éppen az EOS egy régebbi autó, ami nem, hogy most, de még akkor újonnan is sz*rul nézett ki szerintem. Semmilyen összehasonlításban nem állja meg a helyét..
2023. júl. 29. 19:02
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű hogy BMW. Ha csak el akarsz jutni a-ból b-be akkor a skodát mondtam volna, de mivel fontos a vezetési élmény, így egyértelmű hogy a bömös lesz a neked való. 7 millióból már azért lehet válogatni bőven.
2023. júl. 29. 19:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!