Baj, ha 110-el megyek autópályán?
Félreállt a király előtt miután az levillogta vagy sem? Félreállt.
"A Suzuki Swift 2002 sedan verziója konkrétan sportos autó kinézetű, kicsit nekem mindig hasonlított egy BMW-re"
Ja. Négy kereke van, meg négy ajtaja.
Szerintem nagyon olyan a hátulja mint az F30 BMW-nek.
Nekem volt suzuki swift sedan 1.6 masinám, 12 évig!
Elmondanám... 160km/H felett félelemérzet lesz úrrá az emberen mert olyan instabillá vállik hogy egy hangyafasznyi kormánymozdulatot se mersz tenni mert félsz hogy elrepül a masina:)
Amugy az az autó tudott 200km/h val menni.
Egyszer kipróbáltam én is sose többet:D
Egyébként autópályán nem kötelező szálguldozni, sokan nem mennek 100 főlé, főleg kisautósok, mivel a kisköbcentis gyengébb autók kb annyit fogyazstanak autópáylán mint városban, igy ha kb 100 nál nem mész gyorsabban nagyon sok benzint meg lehet sporolni.
a régi 1.3 swiftel simán lehet menni 130 al is tartósan, az még nem gond, de szálguldozni nem érdemes mert ugyan tud az menni, a motor bírja, csak olyan keskeny könnyű masina hogy instabillá válik nagy tempónál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!