Autó klíma tömítő adalékot érdemes használni?
Van egy 22 éves autóm, szivárog a gáz, kb másfél szezont bír. Klíma javítás ára vetekszik az autó értékével.
Láttam, hogy vannak tömítő adalékok, amik a pici réseket elvileg el tudják tömíteni. Van ilyennel tapasztalat, érdemes használni?
Láttam a napokban hengerfej-repedést tömítő adalékot is, hihetetlen milyen hülyeségekkel próbálják bepalizni a hozzá nem értőket.
Belerakhatod, de alig lesz majd hűtés, lehet, kötve hinném, hogy működik.
A hűtőtömítő adalék az egyetlen ilyen normális dolog.
"érdemes használni?"
Nem.
A klímában van egy pici fúvóka, amin áthaladva a gáz kitágul. Az fog először eltömődni.
Szóval mivel a javítás nem opció, így maradt két lehetőséged:
1. Évente rászánni 20 ezer forintot töltésre.
2. Teljesen tönkretenni, ráadásul még pénzt is fizetni azért, hogy tönkremenjen.
És te a másodikon gondolkozol...
A kérdező egyelőre nem csinált semmit, csak kérdezett. Azért, mert nem akarja tönkretenni a klímáját. Megkapta a választ. Nem kellett volna nekiugrani.
Sőt, én azt is leírtam, hogy milyen műszaki okból nem fog működni. Ellentétben veled. :-)
#4 Ezer éve létezik mindenféle csodaszer mindenhez, működött valaha bármelyik is? Nem. Akkor ezek után nem értem a kérdést.
Képzeld, rám meg rám írt most egy kenyai herceg, hogy küldene 10 milliárdot a számlámra. Tudom, hogy a nigériai és egyéb afrikai herceges dolog mind átverés, de ez úgy érzem hogy talán igaz lehet. Szerinted belevágjak?
"Képzeld, rám meg rám írt most egy kenyai herceg, hogy küldene 10 milliárdot a számlámra. Tudom, hogy a nigériai és egyéb afrikai herceges dolog mind átverés, de ez úgy érzem hogy talán igaz lehet. Szerinted belevágjak?"
Ezt az Üzlet és pénzügyek kategóriában kellene megkérdezned. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!