Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csajok van olyan autó amit...

Csajok van olyan autó amit magassarkúban nem tudtatok vezetni?

Figyelt kérdés
Nekem pl.ilyen a kispolski és a régi vw bogár amit nem bírok semmilyen magassarkúban ,de a BMW-met simán elvezetem bármilyen magassarkú cipőben ,viszont a magassarkú papucsaimban nem tudom azt sem ,olyankor mezítláb vezetek. Hasonló dolog történt veletek is ?
2010. okt. 14. 16:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Én meg télipata védőt, adtam el a mikulás rénszarvasainak, attól, hogy sokat hajtógatom még nem lesz igaz. :P
2010. nov. 6. 15:09
 12/18 anonim válasza:
17%
nem neked kell h bizonyitsak, lényeg.. h én autót vezetni magassarkuba szeretek, kényelmesebb, és akkor is az volt mikor rutin órákat vettem és 2 órán keresztül a csusztatott kuplungolni...
2010. nov. 6. 15:41
 13/18 anonim ***** válasza:
23%

ma 15:41

Szerintem te még el se érted a korhatárt, hogy autóba ülhess :) helyesírásod alapján

2010. nov. 6. 15:50
 14/18 anonim ***** válasza:
73%

A helyesírásra már nem mondok semmit, elfogytak az érvek, jön, hogy kicsi vagy hülye vagyok és még néha be is pisilek.

Erre volt annó egy kérdésem, ami pont erről szólt, hogy ha elfogynak az érvek, akkor mért jön mindenki a helyes írással.

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__119063..

Másrészről megfelhívtam a barátomat aki oktat és vizsgáztatt is és ő is megerősítette, hogy a vizsga szabályzat kimondja, hogy vizsgázni, csak arra alkalmas állapotban és ruházatban lehet, és a magasarkú nem az. De még1x mondom mindenki úgy öli meg magát, ahogy akkarja hajrá, csak én ne legyek ott mikor a megpusztulsz.

2010. nov. 6. 19:32
 15/18 anonim válasza:
77%

"mindenki úgy öli meg magát, ahogy akkarja hajrá"

Addig nincs is baj amíg csak saját magát, de a közlekedés nem egyénre szabott "sport", ártatlan embereket is aprítanak ezek a nagyon ostobák. Az meg hogy ki mit mond tök mind1, vizsgabiztosok fele, oktatóknak meg a 80% tróger, szarik rá, különben nem kapna ennyi analfabéta, idióta jogosítványt... A KRESZben benne van, nem alkalmas a magassarkú.(van aki írni nem tud, még a nevét se és van jogsija. HOGY?)

2010. nov. 6. 20:51
 16/18 RaimiPuch válasza:
100%
engem mondjuk rohadtul nem érdekel miben vezet, de majd ha a drága bmw-vel elüti valamelyik haverom, vagy családtagom, vagy pont engem a csinibaba az aranyos tűsarkúval a lábán, garantáltam ha bele is döglök megfojtom, mert azt azért nem engedem meg hogy a korrupt rendőrség még engem gyanúsítson meg mert a környéken mertem autóval lenni, s aki tűsarkúban nekem száguldott mert épp úgy akadt be a lába hogy nem tudta levenni gázról lábát az valószínűleg tiszta ártatlan lesz, így szokás ez magyar rendőröknél, meg mikor anyáddal közlik teli szájjal röhögve, hogy sajnáljuk meghalt a fia, s utána még ők vannak felháborodva, hogy miért ne röhöghetnének a pofájukba miközben a halálod körülményeit mesélik nekik, valahogy undorodom az ilyen felelőtlen buta barmoktól, de az egész világ ilyen agytröszt, ez a menő, ha meg másban nem tudsz vezetni mint magassarkúban akkor ne vezess mert valószínűleg nem tudsz vezetni, ha valaki tud vezetni annak mindegy milyen cipőben van, ja meg azt is kérdezzétek meg hogy melyik autóval nem tudtok vezetni telefonnal a füleden, illetve rúzzsal és tükörrel a kezedben, az is tuti szabályos és biztonságos vezetési forma s az oktatók is biztos támogatnak benne mert az az oktató is egy kétlábú farokként gondolkodott valószínűleg, így persze hogy engedte, de le kéne azt is lőni, s a gondolkodás meg maradjon a családjukat s mások életét féltő emberekre.
2010. nov. 7. 12:00
 17/18 anonim válasza:
100%
Ha te magassarkúban vizsgáztál, és még csak nem is szóltak érte, én leszopom magam. Komolyan mondom.
2014. jan. 25. 15:14
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Sok hulye pi.csa itt mit okoskodik?

Magassarkúban vezetni?Remélem akkor is magassarkúban fogtok vezetni mikor előtte elgázoltatok egy embert mert lecsúszott a lábacskátok a fék pedálról.

pfff

2014. jan. 25. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!