Csajok van olyan autó amit magassarkúban nem tudtatok vezetni?
ma 15:41
Szerintem te még el se érted a korhatárt, hogy autóba ülhess :) helyesírásod alapján
A helyesírásra már nem mondok semmit, elfogytak az érvek, jön, hogy kicsi vagy hülye vagyok és még néha be is pisilek.
Erre volt annó egy kérdésem, ami pont erről szólt, hogy ha elfogynak az érvek, akkor mért jön mindenki a helyes írással.
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__helyesiras__119063..
Másrészről megfelhívtam a barátomat aki oktat és vizsgáztatt is és ő is megerősítette, hogy a vizsga szabályzat kimondja, hogy vizsgázni, csak arra alkalmas állapotban és ruházatban lehet, és a magasarkú nem az. De még1x mondom mindenki úgy öli meg magát, ahogy akkarja hajrá, csak én ne legyek ott mikor a megpusztulsz.
"mindenki úgy öli meg magát, ahogy akkarja hajrá"
Addig nincs is baj amíg csak saját magát, de a közlekedés nem egyénre szabott "sport", ártatlan embereket is aprítanak ezek a nagyon ostobák. Az meg hogy ki mit mond tök mind1, vizsgabiztosok fele, oktatóknak meg a 80% tróger, szarik rá, különben nem kapna ennyi analfabéta, idióta jogosítványt... A KRESZben benne van, nem alkalmas a magassarkú.(van aki írni nem tud, még a nevét se és van jogsija. HOGY?)
Sok hulye pi.csa itt mit okoskodik?
Magassarkúban vezetni?Remélem akkor is magassarkúban fogtok vezetni mikor előtte elgázoltatok egy embert mert lecsúszott a lábacskátok a fék pedálról.
pfff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!