Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy kell Budapesten parkolni?

Hogy kell Budapesten parkolni?

Figyelt kérdés

11. kerület, Bartók Béla út környékén. Vidéki vagyok, de viszonylag gyakran járok Budapesten autóval. Eddig viszont nem nagyon kellett a belvárosban parkolnom. Most úgy néz ki, hogy elkerülhetetlen lenne.

Nálunk úgy néz ki a dolog, hogy általában utcasarkokon vannak fizető automaták. Ott kiválasztom a járműkategóriát, kiválasztom mennyi időre akarok fizetni (fél óra, 1 óra, stb.) és vagy bankkártyával, vagy fémpénz bedobásával kifizetem. Az automata ad egy cetlit, amit a szélvédő mögé kell tenni.

Ehhez képest a 11. kerületben mennyivel másabb?

2023. júl. 26. 17:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

OK, köszönöm.

Rendszeresen fizetek bankkártyával on-line. Olyan rendszerességgel, hogy a számát, érvényességi idejét, cvv kódját is tudom már fejből. Nem kell megnéznem azért hogy bepötyögjem. De a bankkártya adatokat direkt nem rögzítem sehol.

2023. júl. 27. 09:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Az sem baj, szerintem anélkül is tudsz fizetni benne, bár úgy még nem próbáltam. (Közben látom, hogy elírtam: *GPS és *parkolást)
2023. júl. 27. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!