Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy nèz ki egy cooler csövezés?

Hogy nèz ki egy cooler csövezés?

Figyelt kérdés
Van egy 1.8t-m, amin bőven van mit csinàlni, szèpen fogalmazva project autó. Nagyobb cooler van benne, màr így vettem, de kontàr módon van becsövezve, nem lehet rà a lökhàrítót normálisan felrakni. Az autószereléshez nem értek, így nem tudom, hogy hogyan nèz ki egy csövezés, annyit tudok hogy elég nagy sz*pás. mennyibe kerül kb, mik kellenek hozzà? aluból szokták azt hiszem, de úgy olvastam, hogy anyagfüggő az àra. Milyen anyagokból lehet még? Nem szeretném a legdràgàbb anyagból, mert úgy is 1-2 évet lesz nálam az autó, így felesleges. Valaki leírnà a folyamatát, ès hogy mennyibe kerül kb?
2023. júl. 25. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:

1-2 évre projectautó? Akkor hagyd a csövezést, műszakin, rendőrnek úgyis magas labda, lehet rendszámod se lesz addigra.

Másik kérdésednél kibeszéltük a többit

2023. júl. 26. 09:54
 2/4 A kérdező kommentje:
valamit kezdenem kell a csovezessel, mert jelenleg ugy nez ki, hogy a lokharito alja ki van vagva, mert a szar csovezes miatt nem megy fel. irtam hogy mar be van csovezve, de szarul, igy vettem. es hogy fel tudjam ra tenni a lokharitot, muszaj ujra csoveztetnem normalisan. de akkor mar nyilvan nem azert akarok fizetni, hogy a gyari kis coolerrel csovezzek be, hanem egy nagyobbal. az jo is ami rajta van, pont jo meret, csak a csovezest kell szepen megcsinalni. latszani meg nem is latszik, mert le is van fujva feketere, a lokharito meg kitakarna ha normalisan fel tudnam tenni
2023. júl. 26. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:
#2: Pont ezért mondom, hogy ennyi időre nem biztos, hogy megéri. De ha úgyse te csinálod, akkor vidd olyan helyre, ahol normálisan építenek és ők úgyis tudják majd.
2023. júl. 27. 10:14
 4/4 A kérdező kommentje:
most màr mindegy úgy néz ki, mert meg tudok szabadulni az autótól.
2023. júl. 27. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!