Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri ez az autó ennyiért?

Megéri ez az autó ennyiért?

Figyelt kérdés

2003 Fiesta 1.4 Comfort 18x.xxx km 400.000 Ft.

Hirdetésből nyilvánvaló, hogy nem szalonállapot, olyat 2-3-szoros áron találni.

Ma megnéztem, vannak rajta sérülések, mindkét sárvédőn kezdődő rozsda, átterjedtek a küszöbökre, egyik hátsó sárvédőívnél is meghúzták, csomagtérajtó is horpadt. Vannak még esztétikai hibái, de az már csak festékleverődés, stb...

Motorikusan jónak gondolom, igaz nem vagyok szaki, kipufogó lyukas, talán kopog is egy csöppet.

Szerintetek a sok karosszériasérülés megér ennyi pénzt? Vagy keressek más hasonló árú autót (600ig elmennék még)? Válaszokat köszönöm!

2023. júl. 25. 15:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy neked megéri-e azt nem tudom. Ilyen bontószökevény lomot ingyen se szívesen vennék a nyakamba. Inkább fizetnék többet egy normál állapotú autóért. És nem olyanért, ami ütött-kopott, szét van rohadva és örülhetek ha a következő műszakiig kihúzza.
2023. júl. 25. 16:10
 2/12 A kérdező kommentje:

Én is erre gondoltam, mert ha pl olcsóbban jönne ki a kocsi úgy, hogy megjavítanám, akkor is foglalkozni kéne vele.

Köszönöm a választ!

2023. júl. 25. 16:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz erre így válaszolni, nem tudjuk menni idöre tervenél evvel a Fiestával,kezdődö rozsda sárvédön küszöbön, ami kívülröl látszk, gondolom aknából nem lett alá nézve, így az alváz küszöb belsökről semmit nem tudni.

tegyük fel az a rész elfogadható akkor is ha a le irt karosszéria elemeket rendbe akarod hozatni minimum 250 ezer. A motorjáról, semmit nem tudni az hogy te motorikusan jónak gondolod egy dolog ettől még sok minden felmerülhet, minimum egy próba út kellene de az se 100% hiba kiszűrésre.. A kipufogó a leg kevesebb, azt még bontóbol is lehet szerezni elfogadhatót. Eléggé rizikósnak gondolom igy ezt a vételt.

2023. júl. 25. 16:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez az a kategória, amit akkor éri meg megvenni, ha sürgősen kell olcsón egy autó rövid távra. Elmegy ameddig elmegy, aztán ha egyszer meghal vagy bukik a műszakin, akkor kuka.
2023. júl. 25. 16:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Max akkor ha friss műszakis és akkor 2 évig még elmegy, majd ha már nem megy át akkor vagy bontó vagy eladni olcsón.

Kilakatoltatni totál nem éri meg.

Drága is + tucatautó.

2023. júl. 25. 16:28
 6/12 A kérdező kommentje:

Jövő szeptemberig van rajta műszaki. Kövi fizummal akár duplaáron is vehetnék autót, annyira nem sürgős a vétel.

Hosszútávra terveznék a kocsival, olcsón fenntartható munkábajárósnak egy esetleges nagyobb családiautó mellett.

Szerintem nem ez lesz a befutó, ezzel ti is egyetértetek.:D Mindenesetre köszönöm a válaszaitokat! Megy a like.

2023. júl. 25. 16:57
 7/12 Koaxk Ábel ***** válasza:

Az a baj ezzel, hogy egy problémahalmazt veszel a nyakadba.

Oké, hogy mindent is vissza lehet hozni a halálból, de egyrészt rengeteg pénz, meg a végén megutálod, és nem véletlenül nem rakják rendbe.

Jó eséllyel ott áll meg vagy drágábban, mint amennyiért egy jó állapotú ilyen autó van, és akkor még mindig ott van, hogy ez egy tákolt vacak.

2023. júl. 25. 18:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy. Önszopatás, semmi több.
2023. júl. 25. 21:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha dupla áron vehetsz egy hónap múlva akkor tedd azt. 800-ért kapsz rozsdamentes autót is.

Azt az extra 400-at bőven ráköltöd azokra a hibákra amiket felsoroltál. Még többet is. Csak a kasztnis és a festő benne lesz ennyiben és akkor szerelő még nem is látta.

2023. júl. 27. 05:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Lemondtam róla.
2023. júl. 27. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!