Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyi idő alatt tudtátok...

Mennyi idő alatt tudtátok eladni az autótokat?

Figyelt kérdés
Átlagos,idősebb autók esetén. Opel Astra G 1,7 dízel. Fölraktam a hahura,volt 500+ megtekintés,de nem hívott fel még senki.(nem itt akarom eladni,csak kiváncsi vagyok kinek mennyi időbe telt eladni).
2023. júl. 25. 15:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Tavaly adtam el. Először csak egy fb márkacsoportba raktam fel, hogy lenne-e rá igény. Egyik este raktam fel, másnap bevallom nem voltam netközelben. Így csak másnap este néztem, hogy van 87 üzenetem. Nem számítottam ekkora érdeklődésre. Ennyien érdeklődtek. Egy kisebb része gyalázkodó volt, hogy én mekkora szemétláda vagyok, hogy nem írok vissza. Pedig 24 óra sem telt el. Őket hagytam is a fenébe. Voltak, akik látatlanban elkezdtek rálicitálni az irányárra. Az üzenetekre időrendben kezdtem el válaszolni. Az első megtekintő 300 km-ről jött, azonnal alku nélkül el is vitte.
2023. júl. 25. 16:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Milyen autó volt?
2023. júl. 25. 16:50
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

1: ha 87 érdeklődő volt, akkor miért nem annak adtad el, aki a legtöbbet ígérte érte?

Az autóeladás nem olyan, hogy a korábbi jelentkezőnek kell eladni.

2023. júl. 25. 17:24
 4/9 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én 2021-ben adtam el egy BMW 320D-t (E90) maga az eladása nem nagyon bonyolult, mert nagyon kelendő autó, inkább a vevőköre ami necces, egy ilyen korú prémium autónak.

Bár ezt is kereskedőn keresztül intéztem, de hál istennek, egy korábbi rossz tapasztalatomból kiindulva, amikor egy Audi A3-t adtam el, most szerencsére nem a brazil gépsor egyik mintapéldánya vette meg.

2023. júl. 25. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Kicsit több mint 1 éve adtam el a 2001-es Renault Thaliamat 260ezerért.Amikor feltettem jó páran hívtak,mind cigány nepper volt pofátlan ajánlatokkal de szerencsére volt köztük egy helyi férfi,lebeszéltem másnapra a találkozót és megvette.
2023. júl. 25. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Mitsubishi Colt egy nap alatt elment, Renault Megane II 3 hét alatt, Peugeot 307 szintén 3 hét - tavaly május és idén április között adtam el ezeket.
2023. júl. 25. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy pár éve volt egy ezres gls swiftem. Setét ablak, nagy fenli, spoiler sport dob. Este 11után raktam és van akinek volt pofája már reggel 5kor hívni.... de annyi hülye hívott, hogy végül nem sokkal később haverom vette meg.
2023. júl. 25. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
2 hónapja egy műszaki nélküli Suzukit 1nap alatt. Este raktam fel, reggel már jöttek volna érte, de dolgoztam, így csak este tudták elvinni.
2023. júl. 25. 22:46
 9/9 anonim ***** válasza:
5 éve adtam el autót utoljára, akkor talán 2 hét alatt simán, még annyi sem volt talán. Pedig nem a kínálat alja volt
2023. júl. 26. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!