Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen olcsó a Shell-nél...

Miért ilyen olcsó a Shell-nél a benzin (FuelSaver), a többi kúthoz képest?

Figyelt kérdés

A Shell kutaknál a VPower-nek van az ára kivetítve, ami olyan 591. Ugye a legtöbb helyen ennyibe kerül a sima, olcsóbbik benzin.

Még sosem tankoltam Shell-nél, de tegnap viszont amikor bementem, meglepődtem, hogy az olcsóbbik 558 forint. Ennyiért már ilyen ismeretlen, Isten háta mögött lévő kutakon sem lehet megkapni az olcsóbbik fajtát.

Tankolás közben egy pillanatra meg is álltam, megkérdeztem, hogy miben más mint a "normális árú", azt mondták abban van valami tisztító cucc is, ami picit jobban kíméli az autót..

Mi a véleményetek a 95-ös Fuelsaver e10 benzinről? Nagyon hitvány lehet, ha ennyibe kerül? Mindenhol máshol 590-től indul az olcsóbb benzin, itt meg 558-tól.

Én egész életemben abban a hitben voltam, hogy a Shell az egyik legdrágább kút.

2023. júl. 25. 09:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
direkt megnéztem a google mapson.. 595 itt a shell, mellette 100 méterrel az OMV 590-re írja..
2023. júl. 25. 16:36
 12/15 A kérdező kommentje:

#11 Ahol tegnap tankoltam, a VPower volt 591, a FuelSaver pedig 558.

Lehet csak ez az egy Shell ahol épp ennyi volt akkor, mert 2 utcával feljebb lévő Shell-nél ahova nem mentem be, a táblán 590 körüli összeg volt kint 🤷

2023. júl. 25. 18:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Nézd meg pl autópályák mentén akár a Shell árait. :D
2023. júl. 26. 00:47
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem szoktam autópályázni 🫣

Amúgy tegnap elmentem összesen 4 shell mellett tök véletlen, 2 helyen 458 volt a Fuelsaver benzin, de a másik két helyen 590 körül volt ugyanez 😳

Ezek szerint tényleg tökre helyfüggő. (Mindegyik a városban volt, egyik sem autópálya mentén)

2023. júl. 26. 10:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor ez lokális akció lehet, melyik kutak ezek amúgy? nem mintha nagyon szeretnék shellen tankolni.
2023. júl. 26. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!