Klíma bekapcsolásakor egy kis ideig kellemetlen "melegvíz szag" jön a légcsatornán,mitől lehet ez?
Kb. 1 hete írtam a kocsimról már kérdést,de nem fontos elolvasni:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..
VW Transporter T4 manuális klímásról van szó,évjárat 2000.
Általában meleg motornál,de újabban úgy tapasztalom,hogy reggel hideg motornál is amikor bekapcsolom a klímát,akkor pár másodpercig ilyen kellemetlen "melegvízszag" jön a légcsatornán.Nem tudom pontosan mihez hasonlítani,de ilyen poshadt gumilabda szag,vagy mint a melevíz bojler leeresztett víz szaga. XDXD
Ez kb 5 másodperc,utána elmúlik és jön a hideg.Da igazából úgy veszem észre,hogy menet közben is valami kis fura szag van a kibocsátott hideg levegőben,"uszoda szag",vagy már nem is tudom,lehet én bolondultam meg.
A belinkelt kérdésemben az,hogy szivárog a gáz,az egy másik dolog,vagy van köze egymáshoz a kettőnek?Vagy mi van ilyenkor?
Kérném,hogy "told be a bontóba",meg rendes kocsit kéne venni" ne írjatok,ha valaki negatívan válaszol,én nem pontozom le,továbbgörgetek,nem érdekel.
#2 Köszömöm,én sík hülye vagyok ezekhez.
Hogyan kell leszárítani?Vicc de eddig nem volt klímás kocsim.Van egy olyan alkatrész,hogy szárító szűrő,azt kell cserélni,vagy mi a teendő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!