Egyetértesz abban hogy autózni egy magasabb életszínvonal?
Figyelt kérdés
Ha az anyagiakat nem veszük figyelemben akkor egy autó minden szempontból kényelmesebb könyebb életet biztosít. Mit gondoltok?2023. júl. 20. 17:59
3/18 anonim válasza:
Igen es manapsag nagyon sokan ilyen szinvonalon ernek mert a legtobb ember szamara elerheto az auto.
Szoval nem egy nagy dolog.
5/18 anonim válasza:
Annyival jobb, hogy nem kell a reggel már büdös embereket szagulgatnom. A klíma miatt nem izzadok, illetve nem koszolom össze magamat a vonaton.
9/18 Koaxk Ábel válasza:
Szerintem igen, ha az anyagi részt nem veszem figyelembe, csak a tényleg objektív dolgokat felsorolom:
Akkor is a pozitívumok:
- Nem kell senkihez igazodnom
- Nincs tömeg
- Azt hallgatok és olyan hangerőn ahogy akarom
- Nem vagyok menetrendhez kötve, és nem kell átszállnom egy vagy több járműre, hogy elérjem az úticélom
- Oda megyek és akkor amikor akarom
- Ha bevásárolok, esetleg valami nagyobb dolgot veszek, kényelmesen el tudom vinni.
+1 C típusúaktól vagy agresszív emberektől nem ér atrocitás (ha csak nem asszisztálok hozzá)
10/18 anonim válasza:
IGEN, IGEN és IGEN! 2 gyerekkel remélem részleteznem sem szükséges, hogy miért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!