#20 Jó, ez a tábla vonala megint más kérdés, rugalmasság egy jó tulajdonság az úton, nyilván lehetne arról is értekezne, mi indokolja a táblát stb. De aki forgalmi vizsgán van, annak se rutinja, se ideje-kapacitása ezeket átlátni, úgyhogy nyugodtan betarthatja nagyon mereven a szabályokat, mert az még mindig jobb, mint úgy feszegetni a határokat, hogy nem tudja, mit csinál. Én azt fenntartom, hogy a forgalmi vizsgánál stresszmentesebb vezetés nem létezik. Motorral 2x1 sávos úton lábletétel nélküli egyívű megfordulást tudod mikor csináltam a leglazábban és a legszebben? Nem órán, nem jogsival, hanem forgalmi vizsgán.
2023. júl. 19. 21:15
22/29 anonim válasza:
Viszont amellett, hogy a forgalmi vizsgát a legstresszmentesebb szitunak tartom, azt is fenntartom, hogy akit nem kezel pszichiáter és átmegy az orvosi alkalmasságin, az igenis alkalmas a vezetésre. Műszaki egyetemen oktatok, az évfolyam fele soha nem végzi el, kevesebben végzik el időben, mint akik csúszkálnak 1-2 évet, de ott is mindig azt mondom a hallgatóimnak, hogy akit felvettünk, az igenis képes 5,5 év alatt elvégezni az alap+mesterképzést. Az más kérdés, hogy nem fogja, de nem a meglévő képességeivel van baj, hanem a figyelmével, a koncentrációval és a motivációval. Ugyanez van a vezetni tanulóknál is. Nem mindegy, hogy azon a 30-60 órán csak úgy-ahogy részt vesz az ember, vagy odateszi magát testileg-szellemileg.
2023. júl. 19. 21:17
23/29 anonim válasza:
8as,nincs igazad,En mindegyik vizsgan olyan vizsgadrukkos vagyok ,h lefulladok es remeg a kezem vegig. Gyakorlati oran hibatlanul megyek oktatoval. Vizsgan lefulladok ideges vagyok, de gyogyszert nem merek bevenni azert. Sikerult a 3. de kellett a vizsgabiztos joindulata.
2023. júl. 20. 18:25
24/29 anonim válasza:
Ez a "vizsgán csak az izgul aki nem készül fel rendesen" egy baromság, nem beszélve arról, hogy forgalmi vizsgára nem is lehet úgy "készülni", hisz rajtad kívül egy időben nagyon sokan vannak az utakon, mindig más és más szituáció jön létre. Tehát sok szereplős az egyenlet. En például egész életemben kitünő tanuló voltam, egyetemen is benne voltam az évfolyam top 10%-ban, mégis minden vizsga előtt izgultam. Egyszerűen maximalista vagyok és nem szeretem a vizsgaszituációkat. Otthon magamnak vagy a barátnőmnek gyönyörűen felmondtam a tételeket, de szóbelin másnap mégse ment ilyen jól.
A forgalmit is csak másodjára szereztem meg, az első alkalommal olyan stresszes voltam, azt se tudtam, hogy fiú vagyok vagy lány. Másodjára már lesza.tam mindent és 2 hibavonallal átmentem 😅.
2023. júl. 24. 17:21
25/29 anonim válasza:
#24 Aki csak a vizsga ténye miatt ennyire megzavarodik, az nyugodtan felkereshet egy pszichológust.
2023. júl. 24. 20:23
26/29 anonim válasza:
Koszi. Beszelgetni itthon is tudok, meg a baratnokkel. En azert nem adok penzt, bocs.
2023. júl. 25. 08:04
27/29 anonim válasza:
fake friendert nem adok penzt
2023. júl. 25. 11:57
28/29 anonim válasza:
A pszichológus nem "fake friend" hanem segítene megtalálni a probléma okát és megoldást találni rá, mert bár neked "természetes", képzeld, a normális, egészséges embereket nem bénítja meg egy vizsga gondolata.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!