Autóbaleset után hogyan lehet meg állapítani hogy ment e az irányjelző lámpa?
Baleset után a másik fél azt állítja nem használtam irányjelzőt(bal)
Én viszont tisztán emlékszem hogy használtam
Másoktól úgy hallottam hogy minden úgy marad baleset után ahogyan a baleset pillanatában volt
Azóta néztem az autót a bal index nem villog csak folyamatosan világít a jobb oldali viszont egyáltalán nem.
Érdemes lenne azt is tisztázni, hogy mi történt.
Mert te hiába indexelsz jobbra védett úton. Akkor sem jöhet ki eléd mellékútról, mert hogy te úgyis le fogsz fordulni.
Akkor is ő lesz a hibás, mert kiment eléd.
Neked max pénzbírság hogy félreérthető jelzést adtál.
"Másoktól úgy hallottam hogy minden úgy marad baleset után ahogyan a baleset pillanatában volt"
Nem. Például ha a balesetben sikerül lerongyolni valamelyik lámpát és apróra törik az izzó (amire van esély), az irányjelző nem fog működni, akár használtad előtte, akár nem.
2-es: na mondjuk ott már számíthat, hogy ment az irányjelző vagy nem.
De kamera nélkül nehéz lesz bizonyítani. Mert ő azt mondja, hogy nem ment, te azt mondod, hogy ment.
Itt simán kihozzák, hogy a te hibád, mert nem nézted meg, hogy előznek-e.
Mert hogy az előzésből nem lett volna baleset de te úgymond elé kanyarodtál be.
Nekem is volt már emiatt majdnem baleset. Nagyban indexelek balra már vagy 3-4 másodperce és mercis előzött. Még jó, hogy belenéztem a tükörbe többször.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!