Autó emeléstől be horpadtak a küszöbjeim lakatos kihuza őket. A jövőben hol emeltesem a szerelővel?
Miert te emelteted?
Majd a szerelo eldonti, hogy hol kell emelni. Ha meg szet van rohadva az egesz, akkor sehol nem tudod emelni.
Vannak köcsög gumisok, szerelők, akik látják, hogy öreg autó, meg megrogyott küszöb, a marhája azért is ott emeli, aztán jókat röhög.
Na meg vannak emelési pontok, sok autónál az nem végig a küszöb.
Még egy újnál is behorpad rossz emelésnél.
"Még egy újnál is behorpad rossz emelésnél."
Ezt tanúsíthatom! 2 éves autó, 28.000 km-rel. Nem hiszem, hogy szanaszét lenne rothadva. Mégis sikerült a márkaszerviznek behorpasztania. A baj, az volt, hogy tanulókkal emeltették az autómat, akiket nem felügyeltek rendesen és nem jó helyre tették a csápot. A nagyobb baj, hogy megpróbálták elsunnyogni és egy büdös szót nem szólni az esetről. A szerencse, hogy reklamációra elismerték a hibájukat. Persze ez a kérdés szempontjából nem lényeg...
Nem garanciális autón pl ezért csinálok mindent én, amit csak tudok. Nem filérszexuálsából! Egy olajcseréért nem sajnálok pár ezer forintot kiadni, azért hogy ne én piszkoljam be a kezem. De látom, tapasztalom, hogy sok szervizben milyen hanyag munkát végeznek, beleértve az emelést is.
4-es. Átérzem. Ismerős úgy járt szakszervizben, hogy elektromos autót vitt gumicserére.
Sikerült nekik úgy megemelni, hogy sérült az akksi és már le sem bírt állni az emelőről a kocsi. Most megy a huzavona, mert valami 1,5 millió lenne a javítás és nem akarja állni a teljes összeget a szerviz.
A kérdésre is válaszolva. Ilyenkor neten szoktam rákeresni de általában a bölcsőnél meg lehet emelni középen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!