Mit lehetne ezzel csinálni?
Figyelt kérdés
Három hét múlva kéne vinnem műszaki vizsgára az autómat, azonban a két hátsó sárvédő ív elég rendesen el van rohadva. Sajnos hiába viszem el lakatoshoz nem lenne kész a vizsgára (most vettem az autót felújításra) mit lehet ezzel kezdeni műszaki vizsgáig hogy ne legyen annyira feltűnő? (Na jó ezen még én is fel nevettem) :D de manapság már olyan nepper trükkök vannak hogy valamit biztos lehet vele csinálni… az alján a küszöbnél is van egy hasonló lyuk… azt be gitteltem és le alvázvédőztem csak nem tűnik fel nekik… kár lenne ez miatt meg buktatni mert egy első gazdás keveset futott, motorikusan nagyon jó autóról van szó. A futómű is most lett felújítva nem régen.
2023. ápr. 29. 22:05
1/5 anonim válasza:
Nem kell semmit csinálni vele, +1 ezresért átmegy, ha olyan a hely.
2/5 anonim válasza:
Az cuki! :) Rejteni kell és a karosszériáshoz trélerrel kell vinni, ha lejár addig. Útvonal engedéllyel mehet vizsgázni utána.
3/5 anonim válasza:
Megkell csináltatni és utána vinni vizsgára.
4/5 A kérdező kommentje:
De amúgy ezt sose értettem hogy megy át plusz pénzért, amikor fényképezik az autót…
2023. ápr. 30. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!