A személyautó alvázán hová érdemes a lopásgátlót (nyomkövetőt) felhelyezni?
Figyelt kérdés
...ahonnan a tenyérnyi, erős mágnes nem esik le miközben a jármű halad.
Meg tudnám nevezni a modellt is.
2023. júl. 18. 13:35
1/7 anonim válasza:
Nekem a kesztyutartoban van elrejtve 1 airtag
2/7 anonim válasza:
ez akkor is jol jon, amikor nem tudod, hogy hova parkoltal XD
3/7 anonim válasza:
Szerinted ha az alvázra teszed,akkor hogy látja a GPS műholdakat? Max valahova a szélvédő mögé lehetne tenni.
4/7 anonim válasza:
#3 miert ne latna a muholdat?
Ha beallsz a kocsival a garazsba akkor is latja a muholdat, ugyan ugy ahogy a kocsi alol is tudsz telefonalni.
Istenem te infantilis….
5/7 anonim válasza:
Nekem is airtag van elrejtve a régi autónkban, az újban van rendes biztonsági rendszer. Én kicsit szétbontottam a középkonzolt és úgy rejtettem el, de azért azt tudni illik hogy egy profi ellen nem sokat ér az airtag, egy pillanat alatt meg lehet állapítani hogy van-e a közeledben és akkor meg fogja keresni, ki fogja dobni. Mindenesetre mire megtalálja, már kellett egy jó fél órát bénáznia az autóban... :)
6/7 A kérdező kommentje:
Visszatérve a nyitó kérdéshez: hol van az autók alvázán az a nagyobb sík terület amihez tisztességesen odatapad az erős mágnes, és a hely sem túl forró?
2023. júl. 18. 14:37
7/7 anonim válasza:
Amúgy ha tutira akarsz menni akkor pajzs védelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!