Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tudok szín azonos festéke...

Hogy tudok szín azonos festéket venni az autómhoz?

Figyelt kérdés

Fekete fordom van de ez ilyen különleges fényezés fényvisszonyoktol függően néha kékes vagy szürkés beütése van

Ilyen festéket pl a tescoba 1000%, hogy nem találok

2023. júl. 16. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van színkódja az autónak bástya. Nekem pont a vezető oldali zárnak van a matrica felragasztva. Ky5g az enyém ilyesmit keress.
2023. júl. 16. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy autófényezeéssel foglalkozó szakboltot, ott kitudják keverni neked a festéket, és akár még sprés flakonba is betöltik ha csak javítani akarsz.
2023. júl. 16. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:
52%
Forgalmiban is benne van a színkód. Azzal elmész egy helyre ahol kevernek festéket és kikeverik neked, egy flakonban odaadják neked mint egy dezodort. Színkártyájuk is van ha nem tudnád a kocsi színét.
2023. júl. 16. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Car Color--kikeverik, spray flaKONba töltik..
2023. júl. 16. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Festékboltban annyi festék van hogy el is adnak belőle!!!

#3.. aha.. forgalmiból keverj színt :D :D :D :D :D :D

De ha ennyire "különleges" az a szín akkor csak szarabb lesz ha ráfújod, azt kannásból soha nem fogod reprodukálni..

2023. júl. 16. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom mihez szeretnél, de márkaszervíztől lehet venni javító festéket. Legalábbis ahol én élek, ott lehet. Ők alvázszám alapján tudni fogják a színkódot, de a kocsiban is rá szokták írni egy matricára
2023. júl. 17. 05:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!