Golf 5 vagy Audi A3?
Mivel mindkettő omladozó tyúkol lehet, ezért már A3, viccesebb mikor az Audi rohad ki alolad és nem a fauwé.
Pont ma láttam a gyöngyösi Tesconál egy Audit aminek már az első lökhárító felé hiányzott 😀 tök vagesz volt, azt hittem roncsderbire megy hatvanba
A golfból újabbat kapsz, talán kevesebb km-el.
Motorikusan szerintem 1.6 szívó a te motorod, kivéve ha van pénz javítani a dízeleket.
Golf és a3 minőség közt egyértelmű szerintem.
Na de 8L vagy 8P az az A3? Nagyon nem mindegy
Na meg, hogy miylen motor is lenne akkor.
1.9 PD TDI-k jók, 2.0 PD már neccesebb (meg lehet nézni a PD elemek körüli témát, hogy mit szabad venni), 2.0 CR egyáltalán beleférne a keretbe?
Technikailag ugyanaz, csak az a3 kevésbé rohad, meg kilehet belőle fogni bose hifiset, xenonosat stb stb.
Ha az 1.9ezés arra megy amire kiszokott, akkor elkell szomorítsalak hogy a 105 lovas pd ezügyben egy tyúkól, jobban megérné nézni egy jó állapotú 2.0pd-t, vagy ha belefér egy cr lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!