A Seat alapvetően egy jó, pozitív megítélésű autómárka, konkrétan a második generációs Cordoba 1.4 benzin?
Figyelt kérdés
Tetszik a formája, nem olyan, mint a Thalia, mintha oda "ragasztották" volna a hátulját. Konkrétan egy 1.4-es benzines lenne a kiszemelt alany, 86 lóerős, kevés km-rel, 144 ezerrel és 2007-es évjáratú. Megbízható konstrukció, ez végül is egy VW Polo lépcsős háttal? Az akkori Polo, a negyedik generációs az alapja úgy tudom. Esetleg tulajdonosi tapasztalatok, de minden vélemény jöhet, pozitív, negatív egyaránt.2023. júl. 15. 19:07
2/6 anonim válasza:
Igen, alapvetően egy Polo (szerintem rondább, mint egy Thalia, ha ezt az odaragasztott csomagtartó témát nézzük), szóval igen, egy normális, tucatautó, ami alapvetően, ha jót fogsz ki, hálás darab
3/6 anonim válasza:
Hát nem egy japán, de azért nem rosszak. Viszont nagyon gyengék. Városban szaladgálni jó az.
4/6 nemaRendőrség válasza:
Nekem a seat mindig fura márka volt. Vw akart lenni, de nem lett az.
A skoda is vw, de azoknak mégis van valami saját karaktere
5/6 anonim válasza:
Még szerencse hogy nem egy felkapott márka így elég jó áron hozzá lehet jutni egy tulajdonképpen egy az egyben volkswagenhez. A japcsi autókat pedig inkább hagyjuk, azok olyanok is. Pláne használtan tuti nem vennék. Nem azért dicsérem a seatot mert nekem az van csak azért mert ezzel sohasem szívtam, nem rohad le és kopik szét alólam. Pláne a régebbi cordoba, nincs túlbonyolítva, nincs hibakód őrület és könnyen át lehet vinni a műszakin.
6/6 anonim válasza:
Ez így van. A japánok sose tudtak autót gyártani. 😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!