Melyik a "menő" melyik a "ciki" autómárkák a fitalak körében?
Állapotfüggő. Egy tip-top focus teljesen jó.
Az a gagyi, amikor nyiszorgo lengescsillapítokkal, agyon karistolt bejemvekkel, oudikkal es mergakkal próbalnak emberek prezentalni. Azt egy szett gumi már halal nekik hozzá.
Ciki: Dacia, Daewoo, Suzuki
Menő: BMW, Mercedes, VW, Honda stb.
Ford Focus középkategória.
Pl. egy 20 éves rohadó küszöbű focus sedan, inkább ciki kategória, egy újabb rs meg kifejezetten menő.
Számít bármit is?
Prémiumok, VW golf, passat, scirocco esetleg a Civicek
Ciki kb amit a kettes felsorolt
Tizenévesek között menő bármi onnantól hogy nem BKV-zol, anno emlékszem a haveromnak volt egy Ticoja, a másiknak egy Polo, a harmadiknak meg egy Matiz, a legmenőbbek voltak hogy azokkal jártak suliba és nem gyalog. A kicsi autók szerintem manapság kifejezetten menők egyébként elektromosban a fiatalok között. Akkoriban, 10 éve amúgy az ML Mercit tartottam iszonyú menőnek lol, ma már égne benne a pofám :DDDD
Jelenleg még mindig fiatal vagyok, 29 éves, ha ez még annak számít, reális keretek között a Volvot tartom a legmenőbbnek, cikinek pedig márkától függetlenül a láthatóan lerúgott, tákolt autókat, amiknek bontóban lenne már a helyük de még az utolsó leheletüket is kihajtják belőlük az igénytelen gazdáik.
A Ford semleges.
VW, Audi, BMW, Honda a menő. A Mercedes és Volvo, aminek van még tekintélye, de ezt inkább idősebbek veszik.
A Ford nagyon boomer márka. A prémiumautók nyilván menők mondjuk egy kőműves szakiskolában, de egy szociológus bulin már aligha.
A koreai autók népszerűek az okostelefon-generációnál.
“A prémiumautók nyilván menők mondjuk egy kőműves szakiskolában, de egy szociológus bulin már aligha.”
A vízvezeték-szerelő és a közgazdász végzettségű ismerősöm is ugyan úgy Audival jár.
Ez az én focusom ezt tudtam emberi áron venni:D
Azért kérdezem,mert ősztől egyetemre megyek és remélem nem lesz gáz ilyennel járni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!