4 millió Ft-ig benzines kombit, milyet?
-Legalább 150 le
-savtarto, tavtatrto tempomat és hasonló extrák
-kombi
-xenon
Ezen felül megbízható, autómata is jöhet
9# nem várom el hogy kutakodj, ha több tudásod lenne ezen a téren mint nekem, akkor kapásból tudnál sorolni pár jól sikerült motort, én pedig tudnék pontos márkára keresni 🙂
De ahogy látom mind egy kutya, semmihez sem értő barom gyerekek, mert itt a nyári szünet
Akkor soroljál már párat, mert én kerestem, de nem találtam.
Csak érdekesség képpen.
Mondok egy Skoda, Citroen, VW, Mazda, Audi, Renault ezek tetszettek.
Citroen 1.6 thp, olvastam, qurvaszar
VW, skodra, Audi, TSI/tfsik szintén, állandóan víz, olajfogyasztást olvastam róla
Mazda keretén kívül van az új szép változat
Renaultnak nincs.
Akkor mondom hátha valamelyik krvaokos entitas segítene, de egy krva típust nem ismer egyik sem 🙂
Akkor
Szerintem kicsit nagyok az igények. Ha például kihagyod a sávtartót, meg távolságtartó tempomatot, akkor már ott vannak a Toyota Avensis kombik például, 2 literes szívóbenzinnel nagyon jó megbízható utazóautók.
Vagy Mazda 6 2.5 GTA, ennyiert már találsz rozsdamenteset.
Ezek a fejlett kényelmi extrák fiatal autókban vannak, fiatal autókból meg nem igazán van a 4 milliós kereted alatt. Valamiben muszáj lesz komprumisszumot kötnöd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!