Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok! Nektek nem túl...

Krómgyűrű kérdése:

Motorosok! Nektek nem túl zajos a sisakotok?

Figyelt kérdés

Már egy éve motorozom nagymotorral, előtte csak segéd motorkerékpárral közlekedtem, így nem volt tapasztalatom az igazi motoros sebességgel.

Van egy Wtech márkájú sisakom, de zárt plexivel is szélzajos rajta az utazás, és még csak nagy sebességgel sem megyek (80-100 km/h), ami egy cseppet idegesítő, hogy a motor hangját se hallom igazán.

Minden sisakban észlelhető minimálisan a szélzaj?

2023. júl. 11. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
A W tec belepo szintu sisak, egy premiumabb sisakban nem hallatszana annyira szerintem
2023. júl. 11. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez mindig motorfüggő. Egy Naked gépen telibe kapod a szelet, ott max annyit tudnál tenni, hogy prémiumkategóriás sisakot veszel, ebben a Shubert ami állítólag a leghalkabb, de az ugye 200+ ezer.

Nekem van plexi a motoromon, az sokat számít, viszont keskeny, és ugyan a felsőtestemet, és a sisakot is védi a széltől, de a karjaimnál olyan a turbulencia , hogy az miatt van zaj.

2023. júl. 11. 21:45
 3/3 A kérdező kommentje:

Nekem egy Honda Shadow-om van, cruiser típus. Van hozzá egy plexim, de nem szeretem, mivel zavar a kilátásban.

Sisakból egyelőre nem engedhetem meg magamnak az olyan drágát.

2023. júl. 14. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!