Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új autót jobb venni vagy a...

Új autót jobb venni vagy a mostanit megcsinálni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy van egy rohadó autód amit legalább 500 ezer lenne lakatoltatni.

Megcsináltatnád vagy inkább újat vennél?

2023. júl. 10. 13:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

20 éves focus jobb küszöb meg a hátsó sárvédő rohad.

Elvittem egy random lakatoshoz szerinte jelentősen rosszabb állapotban van mint ahogy kinéz mert szerinte már gányoltak rajta gittelésel.

Motorikusan nincsen problémája megbízható alacsony fogyasztású.

500 ezerért szerintem max egy ugyanilyen rozsdás kocsit lehet venni ezért gondoltam hogy talán inkább ezt kéne megmenteni.

2023. júl. 10. 19:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, rakasd rendbe ezt. Új használtautót hónapokig kéne keresni amire jó ár/értékűt kapsz, emellett zsákbamacska is. Ami nálad van azt legalább ismered, tehát mentsd meg, kihúzza az még 5-8 évig is.
2023. júl. 10. 22:34
 13/14 anonim ***** válasza:

Milyen motor van a Focus-ban?

Kérdezz körül ismerősi körben, hátha valaki tud jó állapotú eladó kocsit. Ha javítva lesz, érdemes lenne költeni megelőzésre is, waxos alváz-/üregvédő 1-2 évente otthon lefújható történet, annyit megérne szerintem.

2023. júl. 11. 15:38
 14/14 A kérdező kommentje:
1.8tdci
2023. júl. 11. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!