Az ECL nyelvvizsgát elfogadják az Amerikai Egyesült Államokban? Szerintetek megéri ezt a típust megcsinálni vagy van jobb? Esetleg akinek már van közép/felsőfokú ECL nyelvvizsgája megosztaná a tapasztalatát?
Nekem pont ilyen B2-m van angolból. Szerintem nem fogadják el. Egyetemeken kb fix, hogy nem. Ahhoz csak speciális IELTS vagy hasonló jó (emiatt csináltam a C1-et ott)
De ez nem egy nemzetközi nyelvvizsga szerintem. Más nyelvből van TELC-em, azt honosítanom kellett, mert az nemzetközi.
Nézdd meg, hogy mit kér az a szervezet ahova mennél. Cégeket valószínűleg nem érdekli a papír ennyire, csak hogy tudsz beszélni.
Nem fogadják el "az Amerikai Egyesült Államokban", ugyanis nincs olyan törvény, az Amerikai Egyesült Államokban, amelyik minden ottani céget és oktatási intézményt is kötelezne rá.
Nem nyelvvizsgára van szükség, hanem nyelvtudásra. Ha az megvan, akkor ki kell deríteni, hogy ahol bizonyítani akarod a nyelvtudásodat, ott milyen bizonyítékot várnak el: bizonyítványt vagy mást, és ha bizonyítványt, akkor ki által és mikor(!) kiállítottat. Amíg nem tudsz ilyen konkrétumot, addig ne akarj nyelvvizsgát, mert fölösleges pénzkidobás meg stressz, és mire majd valóban kell, még el is avul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!