Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha rakok fel autóra egy...

Ha rakok fel autóra egy fényhidat látható felületre, azért megbüntet a rendőr?

Figyelt kérdés

Elvehetik a forgalmit is akár?

Néha jól jönne amikor megyek hazafelé, erdős úton a vadak miatt. Amikor tudnám használni, persze ha gyér a forgalom de félek hogy elvenné a rendőr a forgalmit ezért.

Egy 50cmes fényhidat néztem..

2023. júl. 9. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ma nekem azért adtak 3 hibavonalat a jogsiba, mert nem volt rajtam bukó motoron... akkor szted ezért mit tesznek? Simán leveszik a rendszámodat!
2023. júl. 9. 19:41
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Rakhatsz de közúton nem használhatod.
2023. júl. 9. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
95%

Lehet felszerelni, de nem használhatod közúton és a le kell takarni, hogy véletlenül se tudd közúton felkapcsolni. Biztos láttál már utólagos lámpákat terepjárókon pl. ami műanyag kupakkal le volt fedve. Pont ezért.

Én is szereltem fel még évekkel ezelőtt 50W-os ledet előre és hátra is az esti mezőkön autózás miatt, hogy nézzük a vadakat.

2023. júl. 9. 20:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem. És ha nem takarom le, csak szimplán nem használom?
2023. júl. 9. 22:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem akarom h emiatt bajba kerüljek. Egyébként ez is egy suv-ra crossoverre kerülne.
2023. júl. 9. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!