Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit teszel mikor egy autó...

Mit teszel mikor egy autó nagyon közel jön hozzád, már szinte tolna téged előre?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy mész 90-100 között lakott területen kivül. Senki nem mondhatja hogy lassan mész mert a maximumm megengedett felett vagy, viszont mögötted jön valaki aki nem bir a forgalom miatt vagy a beláthatatlan utszakaszok miatt megelőzni, pedig gyorsabban akarna haladni. Türelmetlen, ezért nagyon közel jön mögötted.
2023. júl. 7. 02:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem zavartatom magam. Majd megelőz, ha tud. Sokkal jobban zavar, ha mögöttem szlalomozik egy motoros szórakozásból.
2023. júl. 7. 07:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Nyomok rá egy liter ablakmosót + ködlámpák fel.
2023. júl. 7. 07:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Látom kérdező az ezredik kérdés után még mindig nem tudod magad túltenni a témán 👌😂
2023. júl. 7. 11:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Én ha mögöttem jönnek akkor simán csak lassítok minimális és jobb index. Ekkor 99% vagy előz vagy lemarad.
2023. júl. 7. 11:27
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Párhuzamos haladásnál ha van rá lehetőség, bedobozolom. Felveszem a másik sávban haladó sebességét, hadd egye a rák, hogy egyik sávban sem tud haladni. Akár még kicsit rá is játszok, hogy lemaradok/előre megyek pontosan annyira, hogy még ne lehessen elférni köztem és a másik között, hogy tűkön üljön, hogy "NA MÉG EGY KICSIT", de soha nem lesz még egy kicsi, ügyelek rá hogy soha ne legyen akkora hely. :)))))))
2023. júl. 14. 17:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!